torstai 2. elokuuta 2012

SiviileissäHame: Lindex, Kengät: O.I.S
Toppi ja musta alusmekko: Selected Femme
Vyö/kaulakoru & laukku: Gina Tricot


Terveiset täältä julkisivuremontin sisään muuratusta kasvihuoneesta asunnosta! Remontti on vaikuttanut meidän jokapäiväiseen elämään yllättävän vähän, jos ei lasketa oman verbaliikan tason köyhtymistä ikkunan takana manaavien raksamiesten sanastoa kuunnellessa tai hyönteisverkkojen poiston myötä sisään asuntoon lentäviä pääskysiä. Lasken siispä kuitenkin jo päiviä siihen, että saadaan pistää kamat kasaan ja siirtyä vähän väljemmille vesille. 

Väljän viileät vetimet kuuluivat myös tämän päivän agendaan, kun sain työpäivän jälkeen pitkästä aikaa vetää työvaatteiden sijaan niskaan siviilit ja painua kaupungille tuulettamaan persikkaista pehkoani, joka muuten on kokenut melkoisen värivaluman jo parissa pesussa. Buu. Täytynee mörssätä itse vähän lisää väriä päähän pikapian, pienen alkutotuttelun jälkeen oon jo ihan karkkikoukussa!

Hyvää yötä kaikki ihanat tyypit, toivottavasti teillä on vähän viileämmät fiilikset teidän asumuksissa näistä kuumista keleistä huolimatta!

6 kommenttia:

  1. Sun tyyli on ihan jäätävän siisti! Toi hame ja kaikki... huhhuh nainen, rajotas ny vähän! ;)

    xx
    http://guabk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanasti olet oivaltanut pukea tuon päällimäisen paidan vähän erilailla :)

    Yksi asia muuten, jota aina mietin, mutten ikinä muista sanoa; sulla on aina tosi kivoja kuvauslokaatioita. Kuvat on viimeistä myöten kuosissa ja aina on vähän jotain uutta, mutta se ei silti tunnu päälleliimatulta. Ei oo mitään muotilehtiposeja heinäpellossa, mutta silti tyylikästä ja hyvännäköstä. Ja mä mietin aina vaan, et kuka sun kuvat ottaa :D Vai heilutko yksin kolmijalan kanssa mestoilla?

    Ja saako tällei blogin kautta tiedustella, että missä uusi asunto sijaitsee? :) Onko keskustassa päin vai jossain kauempana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanista kehuista, osuu syvälle kun omana toiveena olis että tää blogi olis ennenkaikkea visuaalisesti miellyttävä, tekstin laatu kun vaihtelee rajustikin. :D Mun kuvaajana useimmiten toimii rakas Outi (http://alamode-outi.blogspot.fi/), jonka kanssa eletään blogisymbioosissa; mä otan Outin kuvat ja Outi ottaa mun. :D

      Uus kämppä sijaitsee taas tositosi keskustassa, sittenpähän näet KUN tulet käymään. ;)

      Poista
  3. Aivan ihana asu♥ Olet niin kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHIHIIH ihana Nukke, oon aina ihan <3 ku nään että sulta on tullu kommentti!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...