perjantai 3. elokuuta 2012

I LOVE...

Hattarasävy sulaa hiuksistani pois tasaisen varmasti ja melko vauhdikkaastikin, mutta onneksi reissu Sokokseen tarjosi melkoisen laastarin karkinkaipuuseen. Rakastamani I love... -kroppatuotesarja oli nimittäin täydentynyt uusilla kylpyvaahto-/suihkugeelipakkauksila, joiden pelkkä ulkoinen habitus meinasi riittää räjäyttämään tajunnan.
Herkullisen tuoteperheen uudet tulokkaat, Ice cream dreams ja Sweet candy treats -pakkaukset pitävät kumpainenkin sisällään neljä 100ml:n pulloa täyttä taivasta. Kuten nimetkin kertovat, ensimmäisen paketin sisältö on saanut inspiraationsa ja ihanat tuoksunsa veden kielelle nostattavista jätskiannoksista kun taas jälkimmäinen muistuttaa karkkipäivän lempiherkuista. Ja voin kertoa, mikään päivä ei ole niin huono etteikö sitä pelastaisi minttujäätelöltä ja tuubipurkalta tuoksuminen.


                     Ice cream dreams
BANANA SPLIT
VANILLA TOFFEE FUDGE
MINT CHOCOLATE CHIP
STRAWBERRY SWIRL


                      Sweet candy treats

CANDY FLOSS
JELLY BEAN
LOLLIPOP
BUBBLEGUM
                    (herkkujen kuvat weheartit.com)
En tiiä teistä mut mun on nyt pakko lähtee hakemaan jotain herkkuja!

10 kommenttia:

 1. APUA! IHANIA! Mun on pakko saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOOO go get'em! En voi tarpeeks korostaa näiden ihanuutta, kuvittele miltä tuoksuu kun SEKOITTAA bubblegumia, candy flossia ja banana splittiä?!?! NO SEHÄN TUOKSUU MAGIKAALISELLE!

   Poista
 2. Oooh miten herkullisen näköisiä! Pakko saada tuota minttusuklaamömmöä, tosin varmana joskus makeanhimoissani erehtyisin juomaan pullon suusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen myöskin että on ihan a matter of days ennenku vaan truuttaan noita suoraan suuhuni. :D Bubblegum on mun ihan suosikki, jopa sen koostumus vähän muistuttaa tuubipurkkaa, ENKESTÄKUINHERKULLISTA!

   Poista
 3. Oooi mulle tuli hirvee herkkuhimo tästä postauksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHHAA, noissa mömmöissä on myös ihan irl toi sama vaikutus; tarpeeks kauan ku kuljet mansikkapehmistuoksulla läträttynä on sun pakko jossain vaiheessa ostaa mansikkapehmistä. :D

   Poista
 4. Hii, kiitti vaan herkkuhimosta! Juuri nimittäin itse tässä ajastan postausta ko. suihkugeeleistä. Omani ostin nelly.comista, mutta olivat nyt loppuneet sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, joo nää on kyllä pahimman luokan sokerikoukuttajia! :D Just mietin että täytynee lähteä koluamaan sokoksia ja muita ja ostaa näitä varastot täyteen! :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...