maanantai 27. elokuuta 2012

Mustissa sukissa

Liivi: Gina Tricot, Neule: Cubus, Shortsit: Seppälä, Kengät: Vagabond
Laukku: Primark
Tämä viikko ei juuri paremmin olisi voinut alkaa. Toki olisin voinut herätä vähän vähemmän köyhänä, aavistuksen nuorempana ja rutosti viisaampana, mutta just tänä aamuna mulle riitti ihan jo se, että sain nukkua pitkään ja ettei mulla ollut kiire mihinkään. 

Tänä vapaapäivänä sainkin enemmän aikaiseksi kuin pitkään toviin, kun kuvailujen ja tämän nautinnollisen naputtelun lisäksi mm. suunnittelin syksyn opintopaketin kasaan ja katkaisin muuttohulinaa ympäröineen pikaruokaputken laittamalla kotona kunnollista ruokaa. Uudenlaisesta energiasta voimaantuneena päätin myös todella ponnistella ja jaksaa pukeutua rakastamiini/vihaamiini reisimittaisiin sukkiin, jotka jokaisen askeleen myötä rullaantuvat kohti nilkkoja. 

Löytyykö teidän kätköistä joitakin vaatteita, joita on pakko rakastaa ja jopa käyttää, vaikka ne yleensä tuottavat vaan armotonta korpeentumista?

Nyt painun nauttimaan vaivalla väsäämäni aterian ja suuntaan sukkakriiseilystä otsaani fysikalisoituneen falloksen kohti uutta viikkoa! Ihanaa sellaista teillekin rakkaat tyypit!

12 kommenttia:

  1. oot ihan perhanan kaunis, omistat upeen tyylin ja oot muutenkin tosi mukavan olonen :: ) ootan aina innolla sun asupostauksia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh mitä tykitystä, olipas ihania sanoja. :) No sä ootkin niin huiman ihana, ettei ihmekään. <3

      Poista
  2. Minulla on useat parit noita sukkia, jotka tulevat reiden puoleen väliin ja puolen kilsan kävelyn jälkeen ovat pohkeen puolessa välissä. Vihaan ja rakastan. Toinen tämmöinen minulla on pillifarkut, jotka vaan ovat ihan liian väärän malliset ja huonot jalassa, mutta korostavat pyllyä, niin pakkohan niitä on pitää, haha.

    VastaaPoista
  3. Sukat näyttää superhottikselta <3 Gasellikinttu! Vitsi mä ootan että nähdäääään, oon ihan downi (heheh) ja kaipaan sun piristävää seuraa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, nyt true gasellikinttu ja kilometrikoipi siellä ihan hissunkissun vaan. <3 Mä kans ootan niin paljon, tulee taas niin kreisirentouttava ja ilahduttava vkl sun kanssa. <3

      Poista
  4. Ihan mahtava asu! Ja täydelliset noi sukat!

    caughtinvogue.blogspot.com
    - Luna

    VastaaPoista
  5. Hei kiitti :-----) Selasin täs nopee sun blogias ja voi jessus, että sulla on upeita ja vaatteita ja niin omaperänen tyyli !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voijee kiva jos kolahti, olipa sulosesti sanottu! :)

      Poista
  6. Mulla on kans just tollaset pitkät sukat mitkä tykkää rullaantua, mut vielä pahempi juttu on stay up- sukat, se helvetin silikoniosa ei pidä yhtään ja sit ne lörpyttää koko ajan puolessa välissä reisiä. :D mutta esmes kesäisin sukkahousuja mukavampi vaihtoehto, ei tekisi mieli luopuakaan... Toinen juttu on kaikki vaatteet joissa on kaksi lahjetta; ne korostais kivasti peppua/ jalkoja/ vyötäröä mutkun epämukavia/ mahdoton löytää kunnolla istuvia :< Silti just hamstrasin kesäaleista korkeevyötäröisiä shortseja. Yyh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Nanni rakas sielunsiskoni, I FEEL YOU! Mulla on ihan sama juttu, kaikki lahkeelliset romppeet aina vaatii ison koon pepusta ja jaloista, mutta sit vyötärön kohdalta ne sais olla paljon pienemmät ja selän notkon kohdalle jää sellanen pienen sohvan kokonen tyhjä tila. :DD

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...