maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sporttista maustetta

... Eli Sporty Spice!


Liivi: UFF+DIY, Pöksyt: H&M


Laukku: kirppari, Käsikorut: Weekday (läpinäkyvä) ja Glitter
Neule: Cubus
Kengät: Vagabond
Turku on ollut viime päivinä vähintäänkin trooppinen ja vaikka jäätävän pitkät työpäivät ovatkin vieneet pahimman terän kuumuuskriiseilyltä pukeutumisen ja lokaatiovalinnan oltua jotakuinkin ennalta-annetut, en ole silti mitenkään nauttinut 99% ilmankosteudesta ja ihoon liimautuvasta kuumuudesta. Niinpä fiilistelin täydellä riemulla kun aamusella ikkunanraosta tulvahti vapaapäivän kunniaksi ensi kertaa moneen päivään RAIKASTA ilmaa ja pukeutumiseen oli löydettävissä edes jokin inspiraatio. Ilahtuneena paljastelinkin itseäni peljästyneille kanssakulkijoille.

Hiki on ollut pinnassa kuluneen viikonlopun aikana myös muista syistä. Taloyhtiö muisti nimittäin mua synttäripäivänä ilmoittamalla, että meidän talossa alkaa alle parin viikon päästä ihan jäätävä julkisivu yms. remontti, joka kestää jouluun asti. Ylimmän (lue: kuumimman) kerroksen asukkeina ei meitä kiehtonut ajatus talon käärimisestä kasvihuonemaiseen muovipussiin eikä myöskään talon vesikaton mahdollinen aukirepiminen, joten jouduttiin päätymään ratkaisuun, joka ei todellakaan ollut käynyt mielessä muista syistä: päätettiin, että on pakko etsiä uusi asunto. 

Muutto on jo sinäänsä aina syy perC:n repeämiseen, mutta lisäksi a)ollaan asuttu tässä vasta vähän alle vuosi, b)tulevasta muutosta tulee mun 12. muutto viimeisen kuuden vuoden sisään. Kun tähän nykyiseen muutettiin, päätin etten enää vuosikausiin pakkaa yhtään ainutta juomalasia talouspaperiin, en enää taittele kasaan yhtään ainutta muuttolaatikkoa enkä enää neuroottisesti yritä puhdistaa uutta asuntoa jonkun edellisen asukkaan jäljiltä. Ja nyt se on kaikki taas edessä. No, muutto on toisaalta aina myös hyvä tekosyy ihanalle uudelleensisustukselle ja useille turhille Ikea-reissuille. Muutto=hodarit=WORTH IT.

25 kommenttia:

  1. Sulla on just noi hemmetin Vagabondin kengät joita kuolasin aikanaan ikuisuuden, en ostanut ja nyt kaduttaa :I Tarvii-iiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyl aikas kivat ja jos kerran tarvii-iiiiittt, niin käyhän ihanainen vilkaisemassa täällä: http://outlet.brandos.fi/vagabond/dynamic-2950-380-09-sand-shell/a11409 . :)

      Poista
    2. Hetken jo luulin, että toivoa on vielä, mutta eihän siellä ole kokoa mun räpylälle. Hmph!

      Poista
    3. Voi ÄH! I feel you, mulle käy aina just noin kun en heti osta jotain himoketta. :D Siitä oli myös jotain muita värejä, kannattaa vilkaista nekin!

      Poista
  2. Ihanat varpaat ! Siis kynsilakka. :) Niin ja kengätkin, söpöt popot. Jaa laukku kans, kirppareilta löytyy parhaimmat mustat "perus"nahkalaukut kyl! Ps. Ja sullahan on Posh Spice tukkakin melkei, kunnon spaissari ! ^^

    Ja puhutaanpa säästä, ihan kuin olisi oikeasti saanut jonkun sademetsän ilmaston tänne .. En valita, kohta on taas -30 ja ketuttaa enemmän :,)

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHA, repesin pahasti varvasihasteluille, kiitos kovasti niistä! :D <3 Joo oon nyt vasta todella tajunnut kirppareiden laukkuaarteet, sieltähän löytyy todellakin laatua ja nahkaa ja cooliutta! Haha, kun nyt kerran osuit ja upotit niin pakko kertoo et edellisen kerran mul oli tällanen tukka 90-luvulla, koska fanitin Victoria Adamsii aka Posh Spicea niin täysiä. :'D

      Joo, fakta homma että nyt kun muistelen niin raivosin joka kerta kun satoi lunta viime talvena ja manasin esiin lämpöä, et ehkä nyt sitten oon vaan ihan hiljaa. :D

      Poista
    2. Eikä ! :D AWWW.

      Jep, nyt hikoillaan koko ens talven eestä suut supussa ! ^______^

      Poista
  3. Hah, nyt meni näpsäkästi tää juttu, mulla just rupes soimaan nukkumaanmenokello, kun luin vikan kappaleen tästä sun postauksesta. Sen kunniaksi kommentti : kuulostaa kamalalta tollanen muuttotahti! Tsemppii. Toivottavasti uus kämppä on timanttinen helmi, josta ei ikin tartte muuttaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkumaanmenokello?! Huikea konsepti, arvostan totaalisesti! Tollanen vois toimii mullekin. :D Paitsi et varmaan torkuttaisin senkin kanssa.

      Muuttaminen kusee mut iso kiitos tsempeistä! Toivotaan tosiaan et nyt olis vähän lykkyä messissä ja saatais ees pari vuotta hengähtää jossain yhessä ja samassa mestassa. :D

      Poista
  4. Huuuuh, muuttaminen on perseestä. Itse olen muuttanut aina noin vuoden välein vain onneksi, eli tämä nykyinen kämppä on nyt kuudes asunto Oulussa, seitsemäs yhteensä viimeisen kuuden vuoden ajalta. Että onnea siihen puuhaan, onneksi osaat löytää ne positiiviset puolet muutosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihan hyvää tahtia säkin oot tosiaan pitäny! :D Joo kyllähän siinä on omat puolensa sinäänsä, esim. tällä kertaa se että päätettiin muuttaa isompaan ja parempaan kämppään, eli jotain iloja korpeennuksestakin on revittävissä. :D

      Poista
  5. Huh, sä se oot muuttanut paljon! Mullakin muutto alkamassa pian. Aina se on raskasta, mutta järjestelyfriikki on salaa tyytyväinen kun saa heittää turhaa tavaraa pois ja vaihtaa tavaroiden paikkoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sullekin muuttoon! Allekirjotan ton sun ajatuksen kyllä, itelläkin on aina perusteltu syy sisustaa täysin uudelleen ja tosiaan hankkiutua eroon kaikesta vähänkin turhasta. :D

      Poista
  6. Tää oli kyllä ihana asu. No niin kuin sulla aina on...Toi kirppislaukku on kyllä magee!
    Voi pylly, tuli taas niin harmitus teiän puolesta :/ Vitun paskaremontit.......

    Oli niin kivaa hengailla ja leffailla tänään <3 Paljon tällaisia päiviä lisää :] Mun täytyy pyytää päkältä heti lainaan se Gilpert Grape ni voidaan kattoo se joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Ouski, kiitos. <3 Ja iso harmitus täälläkin, helpotti kyllä ku sain rageta siitä asiaa ymmärtävälle! :D

      Ja oli ihan paras päivä, näitä tosiaan lisää ja pian. <3

      Poista
  7. Tosi kiva asu ja ihanat kengät! :)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana, onpa kiva kuulla että tykkäilet! :)

      Poista
  9. Toivottavasti löydätte ihanaakin ihanamman asunnon! Muutto on kyl perseestä. En tiedä mitään pahempaa. Ite ainaki vedän siit semmoset stressit että naama kukkii ja parisuhde nitisee liitoksistaan! Sit mun tapa stressata on tietenki nukkua ja olla tekemättä mitään, että stressi vaan kasvaa lisää! :D

    Mut siis mikään ei oo toisaalta ihanampaa muutossa ku päästä uuteen asuntoon ja laittaa kaikki kamat uusille paikoilleen ja olla innostunu siit kaikesta uudesta mitä sen asunnon mukana tulee!

    Kutsua sit uuteen kotiin kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO SAMA, jos Hitler ja antikristus sais lapsen niin se olisin minä muuttopäissäni. Samalla nautin kyllä just tosta et saa laittaa kaiken uusiks ja hommata kaikkea siistiä, mut tää pätee vaan jos pääsee muuttamaan isompaan ja parempaan kämppään. Jos sattuu kohalle muutto paskempaan niin sit hajoo korput lopullisesti. :D Ei muuta ku hakuja menemään, tähän mennessä ollaan käyty kattomassa jo n. liian montaa kämppää.

      JA tottakai kutsuu tulee, ja viel ehtii tulee tänne vanhaankin separoimaan! :D <3

      Poista
  10. Aivan upee ja persoonallinen tyyli sulla! ME LIKEY!=)

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...