torstai 26. heinäkuuta 2012

Baggy


Neule: KappAhl, Housut: Lindex

Kaulakoru: Glitter, Käsikorut: Gina Tricot
Kassi: Selected Femme, Sandaalit: Jeffrey Campbell
Juhlistin vapaaksi ottamaani päivää tänään mahdollisimman kovilla mukavuuskertoimilla. Upouudet, etsimällä etsityt pyjamatyyliset pöksyt löytyivät lopulta Lindexin alesta muutamalla eurolla ja koipeni saivat niiden kevyessä syleilyssä olla täysin suojassa kaikelta puristavalta tai hiertävältä. Varpaat heiluivat vapaana littanaisissa sandaaleissa, napa sai pilkottaa lötköneuleen ja bandeau-topin välistä täysin estottomasti ja olalle keikkumaan otin huolettomimman kassin mitä omistan. Raja huolettoman ja hipin välillä on kuitenkin vaarallisen hienoinen, joten puin sentään rintsikat päälle ja laitoin deodoranttia.

Helpottuneisuutta aiheutti myös vihdoin päätökseensä tullut asuntojahti, joka päättyi tänään ties kuinka monensien kiertämiemme osoitteiden jälkeen. Liian pienien, liian kalliiden ja liian jäätävien asuntojen jälkeen löytyi vihdoin se kämppä, joka ei vaadi kompromissejä. JA siinä on vaatehuone.

P.S Tänään illalla luvassa:


:DDDDD

4 kommenttia:

 1. Eikäää! Ihanaaat! (Housut siis tai no itseasiassa koko asu) Love it love it! Mäki haluun tollaset! Housut näyttävät jopa ihan asiallisiltakin, kun ovat mustavalkoset (vai -harmaat?), eivätkä perus pyjamapöksyn siniset. Onnea asunnon löytämisestä! ...tuparikutsua odotellessa :D (Oliko tässä lyhyessä kommentissa luvattoman monta huutomerkkiä? Njäh, ei minusta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi oli kyllä just sellaset kun oon halunnu, ihanaa jos tykkäilet! Lohjan Lindexiin ainakin tais jäädä vielä parit, käy kaappaamassa! :D

   Joo nyt kyllä täytyy pitää tuparit ihan jo siks että saadaan jengi kasaan, IHANAA!

   Ja huutomerkkejä ei koskaan voi olla liikaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista
 2. oooooh ihanalta näyttää jaloissa nuo sandaalit :) oon tuijotellut niitä nelly.comissa pitkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiii kiitos! Ite olin jostain syystä ohittanut nää siellä, mutta alessa möyriessäni ne osuivat silmään ja oli PAKKO saada! :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...