tiistai 10. heinäkuuta 2012

Himottava hattara

Puolivuosittainen hiuskriisi on jälleen täällä. 

En tiedä mikä mutaatio mulla on geeneissä, mutta jotakuinkin puolivuosittain muhun iskee pakottava tarve uudistaa mun tukkalookki mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja toisinaan väkivaltaisestikin. Tämä on mun hiushistorian aikana johtanut kaikkiin väriääripäihin ja suurimpaan osaan myös siltä väliltä löytyvistä sävyistä, kuiturastoihin, hiuspidennyksiin & -lyhennyksiin ja jopa peruukkeihin. Yksi radikaaleimmista muutoksista tapahtui tänä vuonna, blogini alkutaipaleella, kun leikkautin melko pikaisesta mielijohteesta 7 vuotta polkkatukasta pitkäksi kasvattamani ruuhkatukan nykyiseksi megalyhykäiseksi malliksi. Samalla kyytiä saivat vuosien mittaan kertyneet värittelyt ja palasin omaan, luonnolliseen hiussävyyn ensi kertaa sitten yläasteen. Huima harppaus on pitänyt mielen melko tyynenä tähän asti, mutta lopulta villit visiot alkavat taas saada jalansijaa.

Ja inspiraatio? No...


 


             (kuvat weheartit.com, paskat muoksimiset ihan omat)


Jokohan arvaatte ja hajoatte?!

22 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, kunhan saan prosessin käyntiin niin tuutte pyllähtämään pepuillenne! En vielä tiedä, että tuleeko se johtumaan ihastuksesta vai kauhistuksesta, mutta toivotaan ensimmäistä! :D

      Poista
  2. Mulla iski sama mut räikeillä väreillä. Mietin ankarasti miten saisin uskoteltua duunissa et esim. vihreet latvat ois asialliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA, go for it!!! Tosin, oon ite kerran saanut kenkää duunista kahden päivän jälkeen kun värjäsin tukan pinkiksi.. :D Nyt oon onneks niin epäasiallisessa duunissa et kukaan ei ehkä välitä!

      Poista
  3. Hihi, arvaas mitä? Meinasin kommentoida tohon sun edelliseen postaukseen, että sun hiukset on tosi kivasti :) Ja vai että on sulla oma väri, cool! Mäki tahon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa kun tykkäät! <3 Oon itekin ollut aikas onnellinen tän lyhyen tukan kanssa, kuten myös oman värin, niissä on vaan niin helppo olla! Mutta nyt mun tukka kaipaa haasteita! :D

      Poista
    2. You go for it girl! Luulen, että se(kin) sopii sulle mainiosti :) Meinaatko ensin blondata ja siitä värjätä vai mitkä on keinot? Vai onko tämä idea vasta suunnittelun tasolla? Sut oliskin siistiä nähdä tässä välissä platinablondina :P Vois olla hullun makee sun suklaanruskeiden silmien kanssa!

      Poista
    3. Hihii, kiitos tuesta rakkauspakkaus! Joo blondaus olis ensin ja sitten mahdollisesti sitä hattaraista sävyä! Mähän oon joskus yrittänytkin platinablondia (tais olla just ennen vanhojen tansseja, FAIL) ja sillon päädyin värjätyn tukkani kanssa kusenkeltaiseen mut josko nyt tällä neitsyttukalla tulis oikeesti vaalee! We'll see mihin vielä päädytään! :)

      Poista
  4. Joooooo! Tää vaikuttaa lupaavalta! Mulle tulee sama hiuskriisi kerran 2 kk ja koskaan en toteuta mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA, jonain päivänä kaikki sun hiuskriisipatoumat tulee vyöryen ulos ja sä vedät jonkun neonväri triplamohawktakatukkapermanenttiotsispidennyssivukalju-tukan. :D Ainakin toivon niin.

      Poista
  5. oi voi maltan tuskin odottaa! :D vaikuttaa erittäin lupaavalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIHHII, saas nähdä kuinka käy, hetki joudutaan olee täpinöissämme mut ens ke kampaajalle!

      Poista
  6. Tunnustus sulle mun blogissa bejbe.

    Hattara on hyvä himotus aina ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuuh kiitos täytyykin käydä vilasemassa! Ja hattara on aina so so sweet. <3

      Poista
  7. HHAHA lol meet ton ekan kuvan kans kampaajalle et miten ois?
    Tiiätkö sellai hennon vaaleenpunanen saattas jopa sopii sulle! Mut tietty ois hyvä jos vois jotenki ees eka testaa...Niin ja se seuraava hiuskriisi saattais kyl hattarapäällä iskeä tod.näk. nopeammin ku puolen vuoden päästä :D

    Ps. alko tekee mieli jädeee.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku meen irtojätskin kanssa et miten ois. :D EIKÖ SOPISKIN?!?!? en suostu kokeilee enkä himmailee vaan oon niin pimee et mä vaan meen ja vedän. :D On mulla varmaan kauheampiakin virityksiä ollu so it's a GO GO GO! :D

      Poista
  8. This pics are so cool!

    x0x0,
    Barcelona Brunettes.

    VastaaPoista
  9. Ei täälä ainakaan hajota, loistava idea! Munkin teksi mieli mutta yritän säästellä hiuksiani häitä varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaaa, eikä mitä! Hattaraa hiuksiin ja teemaksi puudelit! :D

      Poista
  10. Mahtavaa, tuskin maltan odottaa!! Olen NIIN innoissani, kun sinäkin olet rääkännyt hiuksiasi ja tunnistin tuosta hiustenmuokkauslitaniasta melkein kaikki kohdat. Sitä ei uskoisi, kun katsoo meidän nykyisiä omanvärisiä lettejä ;) Tai no sulla ei ehkä enää olekaan ihan perusvaaleanruskea... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA, jes mahtavaa, toinen hiusterminaattori! :D Vielä mennään tällä pitkään tavoitellulla omalla värillä, mutta pari päivää niin sitten alkaa sokerihumala hattarahiusten myötä!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...