perjantai 27. heinäkuuta 2012

Cotton candy

Läpi vaikeuksien ja väärinkäsitysten, yli kaikkien odotusten, tänään vaaleanpunaiset visioni vihdoin kävivät toteen. Varautukaa verensokerin rajuun heittelyyn ja karkkihampaan kolotukseen, I present to you HATTARATUKKA!



Hetken saattaa kestää, että totun tähän pitkän ja kuivan luonnollisuuskauden jälkeen, mutta onhan se kuitenkin aika makea. Useassakin merkitysyhteydessä. Luottotukkataikurini Turun Rock 'n Stylessä suoritti minulle ensin päänahkaa korventavan tehovaalennuksen, jonka jälkeen nuppiin läträttiin aavistuksen persikkaista pastellipinkkiä. Lopputulos oli juuri sellainen kuin fantasioinkin, romanttisen kuulas ja kelmeän kalpea, puuterinen ja herkullisen hattarainen.


Minkäslaisia tunnelmia uusi väritys aiheuttaa teissä, rakkaat lukijat?

35 kommenttia:

  1. tosi ihanat!! itekki haaveilen hattaratukasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos Hani! Vähän on sellanen ällösöpöfiilis. :D Repäse ihmeessä ja laita vähän herkkua hiuksiin, pinkki kuitenkin kuluu jo muutamassa pesussa aika neutraaliksi et jos ei tykkääkään niin pari pesua eliminoi isoimmat hattaravibat.

      Poista
  2. Toi tukka on siis HELVETIN hieno. Nyt kun vielä NÄÄN kunnolla kun en ole auringon sokaisema aurinkorasvasilmä :DD Oikeestaan toi väri sopii sulle vielä paremmin ku edellinen! Ja aivan ihana toi alla oleva vaalee, JUST sellanen puhdas valkonen mistä puhuttiin, sun silmät ja kasvonpiirteet muutenki POPS OUT. LLLLLOVIN' IT!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIhiiii kiitos rakkauspakkaus! <3 Ihanaa et tykkäät! Mäkin kyllä, on tää aika hurja mut samalla niin hauska! En malta oottaa et näät tän kunnolla luonnossa!

      Poista
  3. UUUUUUUUUUUUUI <3 :) Ooot ihana! ja hiukset on päheet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIHIIIIIIIIIIIIIIH kiitos oma rakkauspaketti! <3

      Poista
  4. Aaa tää on ihana! Niin söpö ja...no hattarainen! Valloittava! Mä tahtoisin itte kasaripermanentin, mutta pelottaa ottaa Whitney Houston tyyppistä asiaa päähän, kun oon satavarma, että kaikki hiukset tippuu. Vaan siinäpä sitä ois tyyli, jota rokata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahhaa kiitos söpis! <33 Kasaripermis olis kyl kova! Eikä varmaan nykyaineilla enää hiuksetkaan tippuis mut oot kyl oikeessa et sellanen kuppasen näkönen semikalju olis kyl aika pähee. :D

      Poista
  5. Törkeen hienot Mira! Gotta love it!!

    VastaaPoista
  6. Voi että, mikä väri! Korostaa sun ihanat silmät niin upeasti, en kestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiks, kiitoksia ihanainen Hanna! <3 On kyl hasuun tuntusta ku silmät näyttää yhtäkkiä ihan mustilta. :D

      Poista
  7. Aiiiivan ihanat värit! Vau! Ihan tuli sellainen hattarainen maku suuhun kun tuota katsoi pidemmän aikaa. Sopii kyllä todella hyvin ihonsävyysikin. Jotenkin herkullinen kokonaisuus, kun hiukset ovat hattaraa ja silmät ja kulmakarvat suklaamoussea. Tässähän tulee ihan nälkä...

    Odotan innolla miltä näytät ihanalla pehmopehkolla jokin musta nahkarotsi ylläsi! Mahtaa tulla jännä kontrasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, mullekin tuli ihan vesi kielelle noista sun kuvailuista. :D Kiitos ihanista kehuista, kiva kuulla että tykkäät! <3 Joo mulla kans on just sellanen fiilis että tän tukan kanssa on pistettävä päälle kaikkee päheempää ja rouheempaa!

      Poista
  8. Ou jeah, tämä oli odottamisen arvoista. Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiiih kiitos ihana! Kannatti kyllä ootella, oon ihan innoissani tästä!

      Poista
  9. Just niin ihana kun arvelinkin!

    VastaaPoista
  10. Ooooh ihan hurjan suloinen!!


    Mullakin oli joskus kauan aikaa sitten pinkki tukka, tosin enemmän kirkkaanpinkki! Se oli aika kiva myös! Nyt olen vain tylsänruskea.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus! <3

      Joo mullakin on ollut shokkipinkki tukka ja vähän jännäsin et tuleekohan tästä samanlaiset vibat mut jotenki tää on paljon romanttisempi! :D Heihei ruskeessa ei oo mitään tylsää, ainakaan jos se on noin kuuma sävy kuin sulla!

      Poista
  11. Voi miten suloinen hivus! Hilpeitä tunnelmia siis herättää! Sopii sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee kiitoksia, on se vähän sellanen conversationstarter kyllä. :DD

      Poista
  12. Aah, megasöpö! Itse kun joskus uskaltaisi jotain yhtä repäsevää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii kiitos megaihana! Kannattaa ehdottomasti uskaltautua, tääkin tempaus voisi jäädä hyvinkin lyhytaikaiseksi jos niin haluaisin, muutaman pesun jälkeen väri on nimittäin haalistunut jo melkein olemattomaksi! Kävin kuitenkin nappaamassa vähän lisää väriä, koska kummasti tää on piristänyt harmaampiakin päiviä! :)

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...