maanantai 4. kesäkuuta 2012

Nude Dude


Liivi: Gina Tricot, Neule: H&M, Shortsit: DIY, Kengät: Vagabond

Tuubitoppi: H&M, Laukku: Selected Femme, Karvaturri: DIY

Viikonloppu sujahti ohi silmänräpäyksessä duunin ja juhlanaiheiden merkeissä. Valmistujaisia tahi lakkiaisia ei (onneksi) osunut tänä vuonna kalenteriin, mutta rakkaan työkaverin kolmekymppisiä juhlittiin lauantaina maagisin menoin. Rötväysaikaa ei siis kuluneen parin päivän agendasta lohjennut juurikaan, joten otin tästä maanantaisesta vapaapäivästä kaiken irti perin juurin. Päiväni kiteyttää erittäin hyvin se hetki, kun postinjakaja koputtaa oveesi puoli yhdeltä iltapäivällä ja nouset revenneessä mopsi-printillisessä yöpaidassa ja tukka sunnuntaisen muotoilun jäljiltä avaamaan.

Kun lopulta pääsin iltapäivästä ihan ihmisten ilmoille, päätin kuitenkin jatkaa hyväksi havaittua linjaa ja tukkani vaikka pesinkin, koostin asuni erittäin mukavista ja rentoa henkivistä osasista. Päälle valikoitui tuoreeltaan tarvehankittu henkkamaukan avoselkäinen neule ja shortsit sukkahousuineen. Lämmikkeeksi kevään paras hankinta eli butchliivi. Lopulta jaksoin kuitenkin vaivautua vaan lähimpään Siwaan ja mansikkasuklaalevyn kanssa takaisin vällyjen väliin. TÄYDELLISTÄ.

Mites teidän viikonloput? Pääsittekös juhlimaan omia tai muiden valmistujaisia? 

Rentoa rötväilyä tähän iltaan kaikille ihanille ihmisille! Olkoon alkanut viikko vähintään magikaalinen!

P.s Muistakaahan osallistua arvontaan!

11 kommenttia:

  1. that vest is AMAZING, your whole outfit is gorgeous. but seriosuly, i want that vest in my closet like right now haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha THANK YOU sweetie! And you should definitely get one, I'm absolutely hooked to that piece; it goes great with anything!

      Poista
  2. Voeehan fittansperkele mä NIIN haluan ton liivin. Hhhetiiiii. Menee ihanasti ton neuleen kanssa <3 Toi on täydellinen asu just näille keleille!

    Kysymys, miksi posteljooni KOPUTTAA teidän oveen? O__o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sun pitäis kyl vaan päästää irti kaikista sun epäilyksistä ja käydä hakemassa se liivi. :DD On se kyl kiva, ei kaduta pieni tuhlaus ollenkaan.

      HAha eiks muka sulle oo ikinä koputeltu? :D Ku kato mulle saapui tänään se mun huuto.netistä voitettu romwe-ihanuus ni se ei mahtunu luukusta sisään ja siispä setä ystävällisesti koputti, joka oli aivan perseestä tietysti. :D

      Poista
  3. Uivvitsi miten makee asu ! Sulonen neule, tahtoo kans ^^

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Toi neule on kyllä mun ihan ylilemppari, se on luonnossa vielä sellanen puuterisemman sävynen ja kiiltävämpi, ihanuutta siis!

      Poista
  4. Thank you so much!
    You too, I'll definitely stop by!
    xx

    VastaaPoista
  5. Sun tyyli on aivan mahtava ja tykkään sun blogistakin, ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioioi sua ihanaa, kylläpä piristit mua sun kivalla kommentilla. :) Ihana jos tykkäät, tosi kiva kuulla! :)

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...