sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viidakon tuoksu

Printit ja kuosit eivät juuri koskaan elähdytä mua mitenkään maailmaa järisyttävällä tavalla. Perinteinen polkadot ja leopardikuosi toki kolisevat, mutta nekin ovat tätä nykyä kuihtuneet vaatekaapin puolella olemattomiin.


Tämän kauden trendeissä näkynyt trooppisuus kuoseissa on sen sijaan kuitenkin kuumottanut myös meikäläistä. Kesän kukkakuoseissa ei ole tänä kesänä rehottanut sitä jokavuotista päivänkakkaraa vaan suuria, reheviä liljoja, hibiskuksia ja toinen toistaan trooppisempia maisemia palmuineen ja viileän varjoisine lehvistöineen.

Kyseisissä kuoseissa on tuhti kasarivire ja ne nostattavat väkisinkin mieleen vanhan liiton havaijipaidat ja ehkä juuri siksi ne ovatkin niin vastustamattomia. Kunnon anteeksipyytelemätön, härskisti rehellinen kanariakuosi toimii köyhän miehen instant-kesälomana: viidakkoprintti ylentää mielen hetkessä ruuhkaisille hiekkarannoille, halvan aurinkorasvan tuoksuun ja ylimakeiden mehudrinkkien ääreen. Hiekanjyvät voi melkein tuntea persvaossaan.


Kuis teillä, tunnetteko tekin etelän auringon poltteen poskipäillänne näiden kuosien äärellä?

10 kommenttia:

 1. Ihania! mäkää en oo aiemmin innostunu mistää printeistä erityisemmin mutta nyt oon alkanu taas haalii niitä itelleni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää kesä on kyl ollu aika kullanarvoinen printtien kannalta, oma silmä on ainakin allanut mieltyä jo semivilleihiinkin printteihin! :D

   Poista
 2. Minäkään yleensä pahemmin millekään kuoseille lämpene, en edes niille polkadoteille ja leopardeille, mutta tuo viimeinen! TUOLLAINEN kukkakuosin pitää olla, ettei se aiheuta mulle mitään mummovaateassosiaatioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hear you, mullakin niin monet kukkakuosit tuo mieleen nuhjuiset sohvat mut nää viidakkoprintit on tuoneet siihen tunteeseen suurta helpotusta!

   Poista
 3. thanks for your lovely comment on my blog ;) I love your tattoos! they're amazing! and I also like the third top and the fourth shirt !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You're welcome sweetness and thank YOU so much for your nice words! :)

   Poista
 4. >"Hiekanjyvät voi melkein tuntea persvaossaan."

  Olet niin, niin ihana. <3

  Eniten noista kuoseista jytäävät toinen ja viimeinen. Tykkään kukkakuoseista ihan superpaljon, varsinkin pastellisävyisinä ihanissa maksimekoissa ja ilmavissa tunikoissa tai topeissa, mutta kyllä nuo viidakkovibaisetkin ovat aika himottavia. Tulee ehkä enemmän sellainen aurinko-paistaa-kuumasti-vasten-selkää-palmupuiden-lomasta-tyyppinen fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa mahtavaa kun arvostat! :D iso <3 sulle.

   Juurikin näin, sait heti mun Mallorca-fiiliksistä kiinni! :D Ja joo toinen kuumotteleva kuositus on kyllä just toi pastellisävyjen ja hentojen kukkasten yhdistelmä, mielellään vielä sellaisena vesivärityyppisenä liukuvana printtinä!

   Poista
 5. Onpas sulla täällä kerrassaan mainio blogi! Rakastan profiilikuvaasi. Go girl!

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...