tiistai 5. kesäkuuta 2012

Mustaa valkoisella


Paita: H&M, Liivi: UFF, Shortsit: DIY, Kassi: Selected Femme, Kengät: Vagabond



Mustat vaatteet on aina mun mielestä erittäin pro valinta oli kausi sitten mikä tahansa. Alkukesäisen kirkas auringonpaiste paljastaa näköjään kuitenkin melko armottomasti syvän mustan ja kalpean valkean naamani kontrastin. Eipä siinä, kaipa nuo uv-säteet jossain vaiheessa ihollekin asti tunkeutuu, josko sitä olis parin kuukauden päästä jo edes luonnonvalkoinen.

Kävin kyllä tänään korjaamassa vaatekaapin varsin tasaisen tummaa synkkyyttä Pelastusarmeijan kirppiksellä, josta löysin vahingossa jos jonkinlaista kivansorttista väri-iloittelua pikkurahalla! Kassiin kertyi mm. keltaista, vadelmanpunaista ja jopa kaikenkirjavaa vaatekappaletta, joita tullaan varmastikin näkemään täällä blogin puolellakin tuota pikaa. Luultavasti tosin höystettynä tuhdilla annoksella turvallista mustaa.

Nyt luvassa vielä hetkonen feministiseen filosofiaan hajoamista tutustumista, ennenkuin täytyy jälleen nollautua kohti huomista työpäivää!

Upeaa illanjatkoa rakkaat tyypit!

8 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle, oot kyllä niin kaunis tyttö ettei mitään rajaa :) Tajusin muuten hetken blogia selailtuani, että hei, oon tainnut nähdä sut Miretten blogissa ja jo silloin miettineeni, että onpas nätti tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhhuuuh mikä kommentti, nyt rupes jo punastuttamaan. :) Onpas kivaa jos meikän pärstä on jäänyt mieleen, Mireten blogissa on tullut heiluttua varmaan joo kerran jos toisenkin enemmän ja vähemmän imartelevissa otoksissa. :D Kiitti sun ihanista sanoista, piristit kyllä kovasti! <3

      Poista
  2. Mulla on ollut pitkään ihan sama ongelma, mutta eiköhän musta kaikkiin tilanteisiin ja asuihin parhaiten sopii :) jossain vaiheessa löysin sit muutamia värikkäitä kappaleita, joista tykkään. Tarvitsen kuitenkin vielä aika paljon inspista, että pääsen eroon mustuudesta :D
    Odotan siis innolla väriasukuviasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo musta on aina cool! :D Tällasina aikoina vaan huomaa niin hyvin sen oman vaatekaapin synkkyyden kun kaupoista ei meinaa etsimälläkään löytää mitään mustaa. Haha, älä odottele liian innolla, todennäköisesti käy niin että hukutan ne väripilkkuvaatteetkin mustiin kerroksiin! :D

      Poista
  3. onko nä kenties otettu suomen turun jokirannasta? Veikkaisin, että siitä tuomiokirkon toiselta puolelta ;) Mut kivoja kuveeeeei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KYLLÄ, nää on sieltä samasta mestasta missä sellaset superkuumat sporttimimmit käy juoksemassa! ;) Haha, kiitos ihana!

      Poista
  4. Kivan näkönen toi liehu liivi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tykkään siitä itekin ihan megapaljon, toikin yli yks löytö UFFn tasarahapäiviltä!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...