perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lontoo soittaa

Pahoittelen karua radiohiljaisuutta, joka on ollut valloillaan blogissani viikon verran. Perusteluni ovat kuitenkin silti hyvät, sillä hiljaisuus johtui puhtaasti siitä että nk. elin unelmaani! Enkä nyt tarkoita sitä unelmaa, johon liittyy Benicio Del toro vaan sitä unelmaa, että OLIN LONTOOSSA! 



Olen täällä bloginkin puolella useita kertoja tullut varmaankin hyvinkin selkeästi artikuloineeksi suuren haluni päästä britteihin ja erityisesti Lontooseen. Olen nimittäin jo vuosikaudet unelmoinut fudgentuoksuisista kauppahalleista, savusumun likaamista metrotunneleista ja ruttoisen näköisistä viktoriaanisista rakennuksista, mutta taloudellisesti avuton kun olen, en ole koskaan saanut toteuttaa kyseistä (tai mitään muutakaan) reissu-unelmaa. Nyt kuitenkin raapaistiin poikaystävän kanssa sen verran valuuttaa kasaan, että päästiin pyörähtämään punaisten bussien kaupungissa ja kaukorakkauteni kohde osoittautui luonnossa vähintään yhtä hurmaavaksi kuin villeimmissä visioissani. 


Oxford-streetin kiiltokuvamaisen kauniit näyteikkunat, cookiesien ja vohveleiden makea tuoksu vähän jokapuolella, kannabiksen erittäin makea tuoksu Camdenissa, ne bussit, se metro, NE KAUPAT ja ne ihmiset. Vasemmanpuoleinen liikenne tosin ei saa kiitosta, katoin aina väärään suuntaan kun ylitin tietä ja meinasin jäädä kerta toisensa jälkeen auton alle. Silti, jos saisin valita yhden paikan minne saisin aina palata uudestaan, se olisi Lontoo.





Ei käyty tsekkaamassa oikeastaan mitään varsinaisia turistikohteita, vaan käytettiin kaikki aikamme ja rahamme pyörryttävissä putiikeissa pyörimällä ja Camdenin kujilla. Vikana päivänä tosin käytiin myös Lontoon eläintarhassa, jossa vedettiin ihan turisteina vyölaukut kireällä ja kamera kaulassa. Kaikki oli ihan uskomattoman kallista ja olympialaisiin valmistautuva kaupunki näytti just siltä miltä se kuulostaakiin: kaikki mahdolliset paikat oli remontissa. Mutta silti päällimmäinen fiilis oli puhdas haltioituminen ihan kaikesta. Oon niin rakastunut. Ja niin köyhä.


Melkoinen kasa kaikkea mahdollista tuli nimittäin Lontoosta raahattua takaisin, ja kyseistä antia tullaan näkemään varmasti pikapuoliin myös täällä blogin puolella, mutta muutama kreisihienoimmista löydöistä on heti esiteltävä! Lontoo osoittautui ihan uskomattomaksi kenkätaivaaksi, ja vaikka olin jo etukäteenkin ajatellut hankkivani eräät tietyt monot, tarttui pakolla matkaan pari muutakin ylimielisen upeaa popoparia:

..ja myös THE pari..

!!!!


Myös mun kermaisimmat fudgefantasiat saivat toteutuksensa: näitä herkullisia taivaan palasia myytiin nyrkin kokoisissa paloissa pitkin katuja!


WTF OMNOMNOM!
Lentokoneen vyö kiristi kummasti paluumatkalla.


Oottekos te päässeet tai pääsemässä matkustelemaan mihinkään tänä kesänä?


Nyt meen hajoamaan kaipuuseeni ja syömään pussikaupalla Skittlesejä ja Kitkateja. Lopuksi vielä saukkoja:


20 kommenttia:

  1. JEFFFFFREYYYCAMPBELLL !!
    sinäkin brutukseni. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAha, INDEED! Siinä oli jano joka ei sammunut kuin pankkitilin tyhjennyksellä. :D

      Poista
  2. Saukkoja! Mun oli pakko tulla leveilee, kun oon kerta tämmöne mailmanmatkaaja : viikko sitten Amsterdamista ja huomenna lähden Riiaan! (Kuinka dorkasti toi sana taipuukaan, en kestä!) Emmä siis oikeesti oo mikää himomatkaaja, nää kesän kaks matkaa nyt vaan sattui samaan läjään :) Mut Lontookin kiehtoisi en oo ikänä sinne päässyt, kerran oli lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saukot on mahtavia! Nää oli kyl vähän kuumottavia ku niillä oli vaan ihan hullut orgiat siinä kaikkien luokkaretkeläisten katseiden alla. :DD

      Huhhhuuh, melkoinen tripautus sulla! Kelpais itellekin, toi Lontoon reissu oli tosiaan mun ensimmäinen ulkomaanmatka aikuisiällä, jos ei ruotsia lasketa. :D Matkailu avartaa kyllä ihan todella, ihan uudenlaiset fiilikset oli takaisin Suomeen lennellessä!

      Poista
  3. Ah ihana Lontoo! 'onneksi' poikaystävä asuu opintojensa takana Englannissa niin joutuu/pääsee Englantiin sekä Lontooseen ainakin neljästi per talvi :D Ja ai että mitä kenkäostoksia teit! Ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollanen "inconvenience" kelpais mullekin! :D Mäkin ihastuin kaupunkiin ja maahan niin paljon et rupesin jo kattelemaan kaikkien kauppojen "help wanted" lappuja sillä silmällä. :D

      Ja joo auuuh, oon itekin noista monoista ihan onnessani ja olisin löytänyt vielä loputtomasti lisääkin jos tili olisi antanut myöten!

      Poista
  4. Läääh ostit Litat! me likey <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOOOO! Oon himoinnut noita niin uskomattoman ajan mut suomesta ei 41 jalkaan mahtuvia ei löydy joten nyt oli nk. "pakko ostaa". :D

      Poista
  5. Wääääääääääääääääääääääääääääääh mulla iski ihan tajuton Lontookuume tän matkakertomusken ansiostaaaaaaaaaaaaa. Must. Get to. Bloody. London. NOW.
    Noi TUPLAKERROSBUSSIIIIIIIIIT JA FUDGEEEEEET OOOOOOOOOOOOMG, SAUKOOOOOOOT(saukko-orgiat lol), JA OSTOKSEEEEEEEET! Helvetin mageet myös noi kaks muuta kenkäparia! Noi litat näyttää vielä korkeekorkosemmilta ku mitä oon kuvitellu! :O Fierce.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Lontoo was the BOMB!

      Ja ne kyl olikin paljon korkeemmat mitä olin ees aatellu mut kyllä kai noilla vielä jotenkin pystyy kävelemään! ::DD

      Poista
  6. Mulla tulee noista campelleista (vai mitkä ne on, en oo fashion niin en tiedä) se meidän Mansonin keikka ja ne sun madkorot. :D Hihihih. Voin kuvitella millainen katujen valtaaja olet ne jalassa<3

    Arvaa mikä olis superhulppeeta. Että sä lähtisit seuraavaksi mun kanssa Lontooseen :) Sit meil ois kummallakin peelokuvaajakin mukana ;) :D Ja voisit olla samalla mun opas! yyyh, pliiz Miraaaaaaaaaaaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHA, no totta, paitsi et noi on kyl viel muhkeemmat! :DD Meinas pää osuu kattoon ku pistin noi jalkaan! Niin hyvät muistot tuli mieleen. <3

      JOO mä mietin jo tuol reissussa IHAN SAMAA, siel oli niin monta juttuu mist mietin et sä rakastaisit tätä ja mist mietin et miten kivaa meil olis. <3 Ihan ehdoton reissu meille!

      Poista
  7. AHHH NOITA SUN KENKÄOSTOKSIA! Aivan ihania popoja! Varsinki noi niiteillä varustetut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ollukki, olin itekin ihan övereissä mehuissa kun kaikki paikat oli täynnä tollasia maagisuuksia! Joutu elämään pahasti yli varojensa mut was totally worth it.

      Poista
  8. Kiiitos kun kommentoit jokin aika sitten blogiini! :) Täältä löytyi oikein kivan oloinen blogi, taidan jäädä seurailemaan.

    Ihania tunnelmia sun matkalta ja nuo kenkäostoksesi ovat kyllä tosi upeat. Lontoo on kans mun unelmissa ja lokakuussa tuo unelma vihdoin toteutuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiiitos myös sinulle takaisinkommentoinnista! :D Oi miten kiva jos tykkäät ja isosti tervetuloa uudestaankin! <3

      Joo Lontoo on tosiaan ollut meikäläisellekin lähes pakkomielle, joka vuosi on suunnitellu reissua ja aina ne kariutui but not this time. :D Oikein IHANAA reissua myös sulle, tuut rakastumaan aivan totaalisesti! Ja muista varata iso budjetti ostoksille! :D

      Poista
  9. oih voih..... ♥ Pakko ihan totta alkaa koota rahaa kasaan :( Oon ite haaveillut ulkomaille menosta jo... en tiedä.. liian kauan. Enkä ole koskaan ollut edes VIROSSA perkelle.. :--D JCn litat... omat tulossa postilla.. en malttais odottaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla oli toi IHAN saa tilanne, kerran joskus pienempänä ollu ranskassa mutta siitä en muista mitään ja sit pari hassua tukholman reissua mut tosiaan ees viroa ei oo täälläkään tullut nähtyä. :D Ja kyl se oli sellanen kokemus et täytyy jatkossa ehkä miettiä tarkemmin mihin sitä rahojaan sijottelee, jotenkin sitä ei ees tajuu näissä kotinurkissa pyöriessä ettei enää oikein haltioidu mistään ku ei nää mitään kunnolla uutta mut reissussa kaikki näyttää vaan niin tuoreelta ja inspiroivalta!!

      JA JC:N LITAT, omnomnom! Päädyitkö ihan noihin normimustiin? Mä meinasin päätyä ostamaan sellaset kreisit jenkkilippukuviolliset tai neonväriset mut lopulta aattelin et ehkä kuitenkin ihan vaan mustat. :D

      Poista
  10. Ah, Lontoo, my love. Tai no, Brittilä ylipäätään. Minä onnekas ketku olen jopa saanut asua tuon maan kamaralla puoli vuotta elämästäni - se se vasta oli jotain se :) Toivon mukaan suuntaan Manchesteriin työmatkalle kesän alkaessa taipua syksyyn... sitä odotellessa kiitos näistä fiilistelyistä <3 Ja kiva kun kommentoit blogiini, tuli oikeasti hyvä mieli :)

    t. Laura from www.lily.fi/palsta/lurun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OIOI, sinä onnekas! Ite pelkäsin et jos mun kaikkien vuosien odotus oliskin pettymys mutta päinvastoin, Brittilä lunasti kaikki odotukset ja tarjos vielä niin paljon lisääkin! Pakko palata sinne hetimiten uudestaan, ihanaa jos sinullakin on reissu jo ihan ovella!

      Ihana kuulla että ilahduit, voin kertoa että myös sinun kommenttisi piristi oikein kovasti! :)

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...