torstai 3. toukokuuta 2012

Setä Samuli

Shortsit: Lindex+DIY, Neule: Selected Homme, Farkkuliivi: Gina Tricot

Toppi ja laukku: Gina Tricot


Tätä päivää vietettiin jälleen Turun myrskytuulta vastaan taistellen ja meduusalaukun rihmastoihin kompastellen. Sain vielä tänään nauttia vapaapäivästä ja otinkin siitä kaiken irti peeloilemalla rakkaan kaverin kanssa ja tekemällä heräteostoksia Skanssissa. Ostoskoriin päätyi mm. erittäin boheemi maksimekko ja siihen kylkeen puinen kaulakoru ja vieläpä höyhenkorvikset?! Oon normaalisti niin anti-zen, että epäilen liikkeessä soitetun jotain suggestiivista tantramuzacia, sen verran vieraalta kassin sisältö alkoi näyttää jo kotimatkalla. Eiköhän se siitä kuitenkin, ehkä tää on jonkun uuden, boheemimman moonchild-Miran syntyhetki.

Ties kuinka monennen kerran totean, että nyt pitäisi vihdoinkin pääsykoekirja ja sulkea läppärin kansi. Tänään sen ehkä jopa teen, ens viikon tiistai lähestyy ja kirja on vielä muoveissa. 

Toisaalta telkusta tulis kohta Viidakon tähtöset.

12 kommenttia:

  1. Onpas makee asu! :) Very nice! Sulle sopii tumman punainen!

    VastaaPoista
  2. Hhhha mikä Samuli :DD Mä huomasin äsken kattovani Viidakon Tähtösiä....Sen nimi pitäis kyl olla joku boobies in the outback tai jtn........Mira mä en jaksa tehä Yrjällö oppimispk:taaaaaaaaaaaaaaaaaa-a-a-aaa-a-aaa-aaaaaaaa....Mmmmä yrjööööön (tähän yrjöävä hymiö)

    VastaaPoista
  3. Kiva asu! :> Hahaa musta sun ostoskassin sisältö kuulostaa aivan ihanalta, kun kovasti itse yritän saada perus/tyttömäis/rock-vaatekomeroani boheemimpaan suuntaan :D
    Ja otsikko iski silmään koska oottelen kyseisen nimistä herraa saapuvaksi kotiin hah :D KIIIITOS iso kiitos kommentistasi, ootpa suloinen. ♥ Liityn siun seurailijaksi !

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi KIIIITOS ihanasta kommentoinnista supersuloisuus, ihanaa jos tykkäät! <3 Itse liityin kanssa sun blogin sankkaan stalkkerijoukkoon, ihastuin pahasti! <3 Hhaah, joku pieni hippi munkin sisälläni elää selkeesti, tai ehkä söin sellaisen vahingossa vappumässäilyiden lomassa, sillä yhtäkkiä liehuvat helmat ja pyöreät rillit iskee ihan täysiä. :D

      Poista
  4. Hihii, ihanalta näyttää :) Harmin harmi kun et pääse huomenna :( mut jos muutat mielesi, tuuuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii kiitos ihana! <3 Olis kyllä ollu magikaalisinta olla paikalla. :(

      Poista
  5. Minne olet pyrkimässä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opettajankoulutuslaitoksen pääsykokeessa tuli tänään käytyä nauramassa. :D

      Poista
  6. hei hei, kuvaa boheemista maksimekosta jooko! itelläni on just maksimekon metsästys käynnissä. ja tästä asusta, huhhuuuh! miellyttää niin kovin silmää taas :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti tulee hetipian! <3 KappAhlissa oli aika yllärikivoja maksimittaisia juttuja! Ja höööh, sä se oot aina niin ihanista ihanin. <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...