torstai 31. toukokuuta 2012

H&M for water

(kollaasi oma, tuotekuvat hm.com)
Tänään lanseerattiin H&M:n uusin mallisto, H&M for water, ja allekirjoittanut asettautuikin kärppänä koneen eteen jo aamutuimaan, mallisto kun tuli käsittääkseni myyntiin vain Tampereella (?!) ja verkkokaupassa. Malliston tuotteiden myyntihinnasta lahjoitetaan 25% lahjoituksena hankkeisiin, joiden päämääränä on taata puhdasta vettä ihmisille ja ympäristölle. Melko hyvä keissi siis jo sinäänsä, mutta lisäksi malliston kamat olivat eri onnistuneita! Keräsin ylläolevaan kollaasiin muutamia omia kuolailukohteita!


Erityisen suurta ihastusta aiheutti malliston yleinen fiilis, joka oli pahasti 50-lukua hyvin kasarilla tavalla henkivä. Myös supermiellyttävät materiaalivalinnat saavat minulta useammankin littipeukun, tuotetiedoissa vilisi erittäin tiheään pellavaa, silkkiä, luomupuuvillaa ja viskoosia eri muodoissaan. Hinnoissa laatumatskuvalinnat eivät kuitenkaan näkyneet eivätkä tuntuneet, joka sai meikäläisenkin hiirisormen jännittymään lähes jokaisen tuotteen kohdalla. Onnistuin välttämään pahimman ostopsykoosin, mutta ostoskoriin oli pakko sujauttaa tuo kreisihieno digiprintillinen palmutoppi, nuo kukkaiskorut ja tuo palleamittainen kukkaistoppi.


Mitäs teikäläiset tykkää?

8 kommenttia:

 1. Äääääh hitto miten ihana toi rintsikkatoppi!! Valitsit kyl parhaat palat :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, right! Vähän ehkä innostuin mut oli kyl laatujuttuja.

   Poista
 2. Oi tuo malliston kaulakoru on aivan ihana; se pitää kyllä mitä pikimmiten kotiuttaa kesäksi kaulaan! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinpä, en malta oottaa! Ja noi korvikset myös, en kyllä yhtään tiedä mitä kokoluokkaa sieltä tulee, mutta innolla odotellaan! :D

   Poista
 3. Mua tuo mallisto ei muuten sykähdytä, mutta toi laukku on kyllä upea! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti on yhtä kivat luonnossakin!

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...