maanantai 14. toukokuuta 2012

Things to DIY

Mun luovuus on kukkinut taas viime aikoina erityisen loistokkaasti, osittain huikean kesäinspiraation ja toisaalta rahanpuutteen vuoksi. Inspiraatio liitettynä keveään kukkaroon johtaakin mut yleensä "muodistamaan" eli pilaamaan jo omistamiani vaatteita uudenlaiseen, mutta käyttökelvottomaan muotoon. Tällä kertaa onnistuin muutamissa projekteissani jopa yli omienkin odotusteni ja päätinkin jakaa nämä riemun hetket kanssanne!

1. Ykkösenä paras DIY-inspiraatio pitkään aikaan tai ehkä ikinä! Viime viikolla meinasi perse revetä, kun bongasin ihanan Maukun All talk no sense -blogista maailman helpoimman ja hienoimman DIY-idean kauluskoruun eli collar broochiin, jollaisia himoittelin pahasti koko viime syksyn ja talven, mutten ikinä äkännyt tätä nerokasta kikkaa!

Tarvitaan:
- Läpipistettävät korvakorut
- Pätkä ketjua


1. Pujotetaan ketjun laitimmainen lenkki
korvakorun piikin läpi.
2. Tuupataan korvakorun piikki läpi kauluksesta
ja laitetaan korun takapuoli paikoilleen.
3. Siinä se on ja pysyy!
4. Toistetaan sama toiseen kaulukseen ja nautitaan toimenpidettä
seuraavasta ylimielisestä cooliudesta.


Korviksista jää kauluksiin ihan minipienet reiät eli kaulus ei juurikaan vahingoitu ja ihan parasta on, että myös korvikset palaavat takaisin dumboihin vahingoittumattomina! Lisäksi ainakin mulla on laatikossa ihan jäätävän paljon erilaisia korviksia, joten nyt mulla on myös yhtä monta erilaista kauluskorua!


2. Tokana projektina helmikoristeltu farkkutakki! OMFG!

Tarvitset:
- Farkkutakin
- Jäätävästi erilaisia helmiä
- Neulaa ja lankaa ja sitten kun hermot menee, kuumaliimapistoolin.3. Kolmantena niittishortsit. Vetelin näihin nelipiikkisiä niittejä, sekä litteitä että kuperapintaisia. Kyllähän niistä melko cooliot tuli, mutta vielä pitäis ratkasta yks ongelma: osa kiinnityspiikeistä jäi vähän ikävän teräviksi ja meinasivat vetää multa reisivaltimon auki. Täytynee taistella vielä joku vuori niittien ja nahkani väliin.

Tarvitset:
- Niittejä
- Pöksyt
- Kestävät kynnet tai jonkin niitinlittauslaitteen9 kommenttia:

 1. Ahaahaa mulla on nuo lobsterit .. mitkä ne on .. hummerit! ^^
  Ihan huippuja ideoita.

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHHAA noi on kyllä ihan kaikkien aikojen mahtavimmat. :D Kiitos kiitos!

   Poista
 2. Niinbääääh! Tyhmä olo tulee ton jälkeen, et miksei oo aikasemmin tajunnu tehä! Mie taas aion kokeilla noita siun kahta muuta DIY-ohjetta, joten siitos vaan vasta-inspiksestä! hihi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mahtavaa jos inspiroiduit, it was great doing business. :D

   Poista
 3. Voin myöntää jo etukäteen: tämän idean varastan! (Toki annan propsit sulle.) Meinasin jo keksiä tehdä niistä sulta voitetuista Sailor Girl -sydänkorviksista tollasen mutta niissähän onkin ne klipsukiinnitykset, höhheli... Mutta löytyyhän noita nappikorviksia tuolta. Loistava idea, kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasta toki, tää on ihan uskomattomin idis ikinä, kaikki kiitos ihanalle tyylinero-Maukulle! Mun tekee nyt mieli vääntää tällaset kaulaan joka päivä. :D

   Poista
 4. Very nice blog.
  The posts are interesting. I found many ideas.
  Well done!
  If you'd like to see changes in my blog or my facebook fanpage.
  Kisses from Italy! :-*

  Habanero Handmade

  BLOG: http://habanerohandmade.blogspot.it

  FANPAGE FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Habanero-Handmade-Fanpage/119842804790054

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...