keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Minituote, maksi-innostus!

Bongasin Turun Cubuksesta itselleni täysin uuden tuttavuuden, Depend-kynsilakat. Olen toki joskus bongannut nämä melkoisen pikkiriikkiset pullot aikaisemminkin mm. Kicksissä, mutten ole koskaan upottanut näppejäni niiden laajaan värivalikoimaan. Nyt kuitenkin jokin (todennäköisesti selkeästi artikuloitu hintakyltti lakkojen älyttömästä edullisuudesta) veti mut näiden lakkojen pariin ja päädyin hamstraamaan niitä ihan rillit huurussa ilman minkäänlaisia takeita lakkojen laadusta. Valitsin huikeasta väriskaalasta raikkaan mintunvihreän, laventelivioletin, alumiinisenoloisen hopean ja hopeaisen glitterlakan.



KYLLÄ KANNATTI. Nämä minikokoiset pullot ponkaisivat suoraan lakkarakkaus-listani kärkeen ja tulevat pysymään siellä varsin tukevasti! Heti ensimmäisten asetonihöyryjen purkauduttua pullosta ja lakan levitessä kynnelleni, tiesin että olen syvästi vakuuttunut. Lakka on täydellisen keveää, ei ohutta litkua, muttei myöskään tuhdin mömmöistä, ja YKSI KERROS riittää peittämään enemmän kuin tarpeeksi! Lisäksi toive jonka aina jaksan esittää, nopea kuivuminen, toteutui täysin. Tekisi mieli marssia heti tänään takaisin Cubukseen ja ostaa hyllyt tyhjiksi.


Plussat:
+ MAHTAVA koostumus: yksi kerros lakkaa riittää täydelliseen tulokseen, mutta koostumus on silti sileän keveä. Värit ovat kynnellä juuri sellaiset, kuin pullossakin.
+ Värivalikoima on kilpailukykyinen jopa Essien kanssa.
+ Nopea kuivuminen!
+ Pullon koko: pieni pullo riittää omassa käytössä loputtomuuteen, mutta ei nosta lakan hintaa.
+ HINTA! Kaksi pulloa lakkaa maksoi yhteensä 3,90! Siis KAKSI PULLOA?!?!?!?


Miinukset: 
- Se, ettei pullon kyljessä ole isokokoista mainintaa lakan MAHTAVUUDESTA, että olisin tajunnut ostaa lakan vielä useammissa sävyissä!


Loppukevennykseksi vielä kuva mun toisesta kädestä, johon M taiteili mulle vappulakat:





6 kommenttia:

  1. OMG? JJEEEEEEE! Tiiätkö, olin ihan täysin UNOHTANUT että olin ostanu noita :D Löysin ne just äsken laukun pohjalta ahahaha. Mut hei m-a-h-t-a-v-a-a et noin hyvin toimii!! Oon nyt kans ihan fiiliksis ite, vaik en oo viel ees testaillu wwoohoo! Täytyy kyl alkaa hamstraan noita ;]

    VastaaPoista
  2. JOOO en oo ikinä ollu näin innoissani kynsilakasta. :DDD Nyt heti testaileen ja sit ampastaan cubukseen hakemaan loputkin pois!

    VastaaPoista
  3. Oi että. Löysin sun blogin omani kautta, ja pakko sanoo että löyty uus blogirakkaus! Kirjotat kauheen kivasti (:


    http://miss-emilii.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. mulla on ollut jo jonkun aikaa pari dependin lakkaa käytössä ja ne ON kyllä ihan super hyviä! nyt oon halunnut laajentaa vähän mun valikoimaa ja hankkia jotain kivoja uusia kesävärejä, mutta tuntuu, että noi on jokapuolelta loppu. tai no ei loppu, mutta hyllyssä on vaan jotain valkosta ja ruskeeta ja rumaaaaa. höh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IIIK no sit mun täytyy todella rynniä hamstraamaan, nimittäin tuolla Cubuksessa oli vielä hyllyt ihan turpeenaan värejä!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...