lauantai 25. helmikuuta 2012

Pusipusipusi





Oon varmasti jotakuinkin maailman intohimoisin kaikenlaisten huulimeikkien käyttäjä. Jos päivän aikana tulee kotiovea kauemmas lähdettyä niin huulissa on yhtä varmasti edes jonkinlaista tärpättiä. Sattuneesta syystä omistan tällä hetkellä lähemmäs sata erilaista huulipunaa, -kiiltoa, -tussia jne. ja vähintään 10 niistä kulkee aina mukana. Ihan terve on tämä fiksaatio, mutta ehkä aavistuksen surullisen siitä tekee se, että lopulta käytän kuitenkin vain muutamaa tuotetta. Eniten tykkään mahdollisimman pigmenttipitoisista ja mattaisista punista, koska oon sellanen lörppähuuli, että onnistun syömään kaikki kiillot ja ohuet punat melko äkkiä suihini. Saadakseni sympatianne puolelleni tämän karun paljastuksen jälkeen otin itsestäni hölmöjä kuvia, joiden avulla aion nyt esitellä nämä muutamat elintärkeät pusutuotteet!

(Olen muuten kaikissa kuvissa täysissä pukeissa, vaikka kuvat väittäisivät muuta. :D)




Ekana maaginen korallisen pinkki puna L'Oréalin Color Riche sarjasta, sävyltään 373 Magnetic Coral. Mun ei pitäis kaikkien meikkioppaiden saarnojen mukaan käyttää mitään oranssiin viittaaviakaan punia, koska mun hymy ei ole mikään pepsodent alunperinkään ja oranssit punat kuulemma kellastuttaa hymyä entisestään. Mennään sitten cheddarhymyllä, tää on nimittäin mun eniten käytetty puna, niin arkena kuin juhlanakin. Kivasti pigmenttiä, pysyy hyvin (ainakin jos näkee vaivaa ja laittaa pari kerrosta, taputellen välillä paperilla ylimääräset pois) ja sisältää sivutuotteena rouhean kasariviban.





Seuraavaksi hattaraisen herkullinen Gloss Show -huulikiiltotahma Diorilta sävyssä 565 Kelly Rose. Tämä on ehkä mössöisintä ja epämukavinta huulikiiltoa ikinä, mutta kaikessa inhottavuudessaan NIIN MAAGISTA! Kiillossa on ihan huikeasti pigmenttejä ja yhden diskodiivan verran kullansekaisia kimalteita. Kuulostaa ehkä aika ysäriltä, mut.. no joo ysäriähän se onkin but that's how i roll!





Sittenpä herkkua Avonilta: Avon Anew-sarjan Sable-sävyinen "nuorentava" huulipuna. Tämä puna tosiaan lupaa tasata huulten juonteita ja tehdä ties mitä jippoja, mutta niitä kepposia odotellaan yhä. Väri on kuitenkin täydellinen, punertavan rusinainen kinuskiomnomnom. Tätä tulee arkena käytettyä useasti, useimmiten jälleen vähän mattapintaisemmaksi taputeltuna.





Viimeisenä, muttei totisesti vähäisimpänä on klassinen punainen puna, joka tekee mistä tahansa asusta monta tasoa hiotumman näköisen ja mistä tahansa päivästä glamoröösimman. Tää Nivean Chantal Thomass-sarjan punaisin puna, sävy 84 Rouge Scarlet on kaikkien klassisten punaisten huulipunien MOMMA! Kun löysin tän, en oo enää voinut käyttää muita kirkkaan punaisia punia (valitsin sanan 'käyttää', koska olen toki ostanut tukun muitakin..äh..), tää sävy on mun mielestä täydellinen. Tää taittaa jälleen kerran oranssiin (viitaten ensimmäiseen punaan), mutta mun mielestä siniseen taittavat punat näyttää helposti vaan liian tunkkaisilta ja randomeilta. Kun raikasta tavoitellaan niin kyllä sen oranssi olla pitää.


Loppuun vielä lempparikiillot: Avonin kirsikan makuinen tuikehtiva huulikiilto, Diorin (ihan maagisen paksu) kirkkaan punainen huulikiiltopunasysteemi ja Avonin kinuskisen ruskea huulikiilto.

Ja sitten kerta vielä kiellon päälle:




Löytyykö lukijoiden joukosta muita huulimömmö-addikteja? Kumpia teidän tulee käytettyä enemmän, punia vai kiiltoja?

7 kommenttia:

  1. Täällä on yksi joka tunnustautuu addiktiksi! Mä en omista montaa eri putelia, mutta käyttö on lähestulkoon joka päiväistä. Käytän punia ja mielellään mahdollisimman mattaisia, kuten ilmeisesti sinä myös. Oon kyl ihastunu Cherry Frost sävyiseen punaan wet & wildilta joka ei ole mattanen ja se sisältää hileitä (luulis et olis just pahin mut ei oo)...

    VastaaPoista
  2. Haha, ihania kuvia! Mulla on tarkotuksena ottaa kevään aikana projektiksi käydä koko huulimömmölaatikko (plus parit muut rasiat joissa niitä on...) läpi ja kuvata erityisesti huulipunat kunnolla huulilla ja muutenkin. Mulla myös on noita tuotteita ihan järkyttävä määrä ja hävettävän paljon myös sellasia joita en oo vielä edes käyttänyt, ääk! Ite tykkään enemmän viileistä punasista omalla naamallani mutta toisaalta koralliset punat on myös tosi jees.

    Tuon Diorin huulikiillon voisin mielelläni ottaa itsellenikin...

    VastaaPoista
  3. Dirtbag: Joo matta sen olla pitää! Toi cherry frost täytyy tsekkaa, se kuulostaa herkulliselta ja jos se on sitä mitä sulla monessa sun kuvista on niin OMNOMNOM! Hileet on itseasiassa jopa jees just mattapunassa, kiilto on punissa se mikä mua eniten korpee.

    Ami: Haha, kiitos, varmaan arvaat kuka löysi ensimmäistä kertaa netistä ohjelman, jolla voi tehä giffejä. :D Oi ihana kuulla, että muitakin huulimömmöhamstereita löytyy! Tee ihmeessä oikeen kunnon mömmöpostaus, mua ainakin kiinnostaa äärimmäisen paljon! Diorilla on kyllä niin maagisia juttuja, jos olis ylimäärästä kahisevaa niin toi sataluku saattais tuplaantua. :D

    VastaaPoista
  4. voi miten kaunis oot ! ::) + tykkään sun tatskoista :D

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Öhhöhööö kiitosKIITOS, olipas ihana kommentti. :3 <3

    VastaaPoista
  6. Ahahaha ihania nää kuvat!! Ja kaikki punat näyttää niin herkuilta...Toi eka Lorealin korallinvärinen on kyl mun lemppari, vois itekin jotain tollasta korallinsävyä harkita ekaks kirkkaanväriseksi käyttöpunaksi :D

    VastaaPoista
  7. Outi: HAHAHA, kiitos, innostuin vähän. :D Joo mä just yks päivä kattelin taas sun huulipunapostausta ja mietin et sun pitäis kans EHDOTTOMASTI hankkii koralli, se olis ihan huikeen hyvä sun rusketuksen ja silmien värin kanssa!! Olis niin trrropical!!

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...