keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tukkadilemma

Hiusteni huono kunto ja hiljattainen kypsyminen niiden iänikuiseen paapomiseen on saanut minut jälleen kerran harkitsemaan radikaalia hiusten harvestointia. Aina ajoittain mieleni valtaa jäätävä pakkomielle Robyn-tyylistä (muuten kauttaaltaan kynityn lyhyt, mutta päältä pidempi ja täten esim kiharrettavissa), autuaan superlyhyttä hiustyyliä kohtaan, se kun olisi niin helppo, niin huoleton ja niin herkullisen söpö.
(kuvat googlen kuvahaulla 'pixie hair')
Pakkomielteeni yleensä kaatuu siihen, että yrittäessäni kuvitella tuota tyyliä lähes 180-senttisen, maatalonemäntämäisen jykevän runkoni yläpäähän päädyn toteamaan, ettei se ehkä oikein istuisi. Nyt olen kuitenkin jälleen vakavissani harkitsemassa takkutukkani kastroimista ja olen lähempänä ajanvarausta kuin koskaan. Sortuako vihdoinkin rohkeaan ratkaisuun, ja mahdollisesti katua sitä seuraavat 8 vuotta kun kasvattelen uutta rotanhäntää tai toisaalta iloita totaalisen tuoreesta tukkatyylistä?

Mitä te olette mieltä, sopiiko keveä keijutukka vain keijukaismaisille pikku taskuvenuksille, vai pystyykö semimiehisissä mitoissa oleva myös rokkaamaan tätä tyyliä näyttämättä +50 vuotiaalta? Tuupatkaa minut kohti luuria tai poispäin siitä, levätköön haaroittuneet latvani teidän käsissänne!

14 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla jos se niin kovasti houkuttaa :) Jättää päällimmäisen osion vaikka sen verran pitkäksi, että siitä pystyy muotoilemaan mitä tahansa naisellista. Anna palaa :)

  VastaaPoista
 2. Anni: Haha, kiitos tönäisystä, ehkä täytyy tosiaan antaa palaa! Oon samaa mieltä tosta, että kun vaan jättäis sen yläosion tarpeeks pitkäksi niin saisin tehtyä varmaan jopa enemmän erilaisia kampauksia ja söpöyksiä kuin tähän nykyiseen reuhkaan!

  VastaaPoista
 3. Sulle kyllä varmaan oikeesti sopis tommonen tukka kuvien perusteella ! Ymmärrän kyllä että jälkeenpäin voi kaduttaa, mutta kai sitä pitäs elämässä ottaa riskejä :'D Tsemppiä uskallukseen !

  VastaaPoista
 4. Sarkku: Kiitos tsempistä! :3 <3 Ehkä tosiaan täytyis vaan ottaa riski, aika sellaset fifty-sixty mahikset joko pettyä tai olla överifiiliksissä! Lapsuuden lyhythiuksisuuden traumahaamu kummittelee, mutta ehkä osaisin rokata sen tyylin vähän paremmin nykyään, ilman nappiverkkareita ja housuhameita.

  VastaaPoista
 5. Mä voin leikata sen sulle >:)

  VastaaPoista
 6. Oon niin hyvä ystäv'ä että rakensin sulle tämmöisen!
  http://i43.tinypic.com/2lmnts2.jpg

  JA EI, EN HALUA ETTÄ LEIKKAAT :'(((( <////3

  VastaaPoista
 7. Todellaki leikkaa, sopis sulle tosi hyvin! Ite leikkasin Robin tukan viime keväänä enkä oo katunu päivääkään, näyttää aika koleelta :)

  -Pihla

  VastaaPoista
 8. Oj, etenkin toi Michelle Williamsin malli näyttää superihanalta ja sopii hänelle aika täydellisesti <3 Mä neuvon et älä vetäse kerral ainakaa ihan sikkelyhyeks ni jää vähä sellast katumavaraa, et sit jos tykkäilet sitä lyhyempää mallia ni voit pätkiä sit viel enemmänki jos siltä tuntuu :] Mut uskon että rokkaisit missä tukassa tahansa you fabulous thing!!

  VastaaPoista
 9. Miina: Vaikka sun Tommi Läntiset onkin legendaarisemmat kuin Tommi Läntinen itse ni taidan silti tän homman jättää ammattinimikkeellisille henkilöille. :D

  Mire: Oot kyl ihanista ihanin ystävä. <3 etin ja etin tollasta generaattoria millä saisin tukkamalleja testattua, mutten löytäny. Mut toi sun rakennelma nyt kyllä vaan vahvisti mun himoa tohon tukkaan. :DDD Toi eka tai toi toisen rivin toinen kuva näyttää musta vaan ihan magikaalisen hyvältä!

  Anonyymi: Ouh kiitos! Hyvältä kuulostaa, alkaa pahasti vaikuttaa siltä että myös mun täytyy liittyä Robyn-kerhoon ja nostaa koleusastettani!

  Outi: Joo niinpä, lyhyt tukka mut silti pehmee ja naisellinen.. Jos mä leikkaisin niin kyllä mun pitäis varmaan vetää heti all the way, mikään semipolkkis mulle ei sovi ja sitä katuisin varmaan instantly. Huuh, olishan se aika hurja veto. :> Kiitos lover tsempistä, ainakin mä voin YRITTÄÄ rokata sen tyylin vaikkei se ihan napakymppi oliskaan. :DD

  VastaaPoista
 10. Mää sanoisin että anna mennä vaan! Mielestäni sopis sulle aika hyvin! Sitä paitsi tukka kasvaa aina takas jos alkaakin lyhyt (lyhyempi) tukka harmittamaan ;--)

  VastaaPoista
 11. Mä arvasin että tässä käy näin että sä viel enemmän alat himoomaan :D

  no mut täällä tein, voit testata eri päillä :D

  http://www.instyle.com/instyle/makeover/0,,,00.html

  VastaaPoista
 12. Janni: Hihii kiitos! Joo kasvaahan se tosiaan, ehkä jopa kohtuullisen nopeasti nyt kun en enää sitten jatkuvasti raastaisi sitä erilaisilla värikokeiluilla. Hmm...

  Mire: Hei toihan on loistava, kävin vähän kokeilee ja jouduin vakuuttumaan et näyttäisin aika koleelta harmaassa tai vaaleessa lyhyessä tukassa. :DDD Sä innostit mua nyt ehkä kaikkein eniten.

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...