tiistai 31. tammikuuta 2012

Herkkuja kropalle

Olen jo kotvan aikaa himoinnut jotakin lempeää pelastusta vuosien (ja erityisesti goottivuosien) saatossa kaikenlaisten käsittelyjen alle lannistuneille hiuksilleni. Aussiet tuli kokeiltua laimein lopputuloksin, Tigihimo laantui sekin melko nopeasti eikä edes kauan metsästetyt Kevin Murphy -putelit tuoneet lohtua tilanteeseen. Löysin hetkellisen hurmion apteekin Vichy-sarjan hiustuotteiden kanssa, mutta lopulta ne kävivät hintalappuineen vähän turhan high maintenanceksi joten vaihdoin perus markettishampooseen ja päätin tyytyä siihen. Talven saatossa supersuorat haituvani ovat kuitenkin muuttuneet entistä huonoryhtisemmiksi ja pörröisemmiksi, ja olen alkanut silmäillä uusia mahdollisuuksia.

Eilen löysin sattumalta Sokoksen kosmetiikkaosaston vihersegmentiltä Sante Naturkosmetikin "kiiltoshampoon", joka sisältää luomuappelsiinia ja kookosta. Kuola kookoksesta valuen heitin ennakkoluuloni syrjään ja raahasin putelin himaan. Epäkorrektit mietteeni hippien metkuista palasivat mieleen kun lueskelin kotona purkin tuoteselostetta ja merisuolat ja aloe-mehut alkoivat hyppiä sieltä silmille. Vetelin kirkkaan, kirpeäntuoksuisen (ei tosin juurikaan kookoksisen, höh) geelin kuitenkin rohkein mielin tukkaan enkä hirveästi säihkähtänyt edes aavistuksen klähmäistä fiilistä, joka vielä huuhtelun jälkeen hiuksiin jäi. Todellinen yllätys seurasi hiusten kuivuttua: hiukset olivat supersileät, pehmeät ja se luvattu kiilto tosiaan tuli lunastettua! Luomu pelasti tehotuotetun tukkani!



Suihkugeeli I love... , Shampoo Sante


Tulin napanneeksi mukaan myös tuon I love... -sarjan vadelman ja karhunvatukan tuoksuisen suihkugeelin, jonka ostamista en voi perustella millään varsinaisella tarpeella vaan ainoastaan sillä, että se tuoksuu aivan jäätävän herkulliselle.

4 kommenttia:

  1. Ootko kuullut siitä hiustenpesutyylistä että hiuksia pestessä latvoihin levitetään jo hoitsikkaa, ja sitten pesun jälkeen laitetaan vielä hoitoaine. Tämä on kyllä varmaan parempi kikka korppuhiuksiin.. ja itse koen sen hirveänä hoitoaineen tuhlauksena, mut enivei :D jotkut on saanut sillä tuloksia.

    iih, en malta oottaa että pääsen Turguun! Ja se pakastin on vielä mielessä, ainut vaan tosiaan että millä rullaan sen himaan. Täytyy keskustella siitä. + vaikka palkka tuli, mulle jäi vaan 500e käteen... (tosin saan viikon päästä varmaan about 350e) et siitä sit voisin yrittää sijottaa siihen kaappiin :)

    VastaaPoista
  2. Joo no mä välillä teen noin vahingossa ku mul menee hoitsikka ja shampoo sekasin, mut eipä sekään oo auttanu. Pitäis varmaa vaa pätkii hiukset ihan superlyhyiks.. :> Mut toi shampoo tuntu kyl herkulta, täytyy kattoo miten toimii pidemmäs käytössä.

    Iih mä en malta oottaa että tuut!!! <3 Nii kivaaa!! Haha, joo siis ei mitää sen pakastimen kanssa, mä vaa yhtäkkii muistin sen ja tajusin että oon ihan unohtanu koko jutun. :D

    Laita mulle muute se teiän osote viestillä ku kerkeet, laitan postii. :)

    VastaaPoista
  3. Mä kattelin noita I love -sarjan tuotteita jo viime kesänä Turkissa, mutta en ostanut niitä vaikka mieli teki. JA eilen näin niitä Sokoksella, mutta en ostanut vieläkään vaikka taas teki mieli. Hmm, joku päivä mä sen ostan! Ehkä sen mango-papaijan tuoksuisen! :--)

    VastaaPoista
  4. Oi että se on varmaan kans aika huikee! Noita oli ihan siinä kassan tuntumassa, joten kehtasin haistella tota vasta kotona ja meinasin hajota siihen herkullisuuteen, omnomnom! Pakko ehkä hakea vielä se mansikka milkshake, drool.

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...