maanantai 30. tammikuuta 2012

Rakkausmekko

Kuten tulin jo aiemmin maininneeksi, löysin viime viikolla vihdoinkin todellisen helmen Peter Pan -kauluksisten hepeneiden kokoelmaani. Fiksaationi ko. kauluksiin on johdattanut minut yhdelle jos toisellekin turhalle ostosreissulle, mutta kokoelmani jalokivi, tämä taianomainen pikkumusta, löytyi täysin sattumalta Stockmannin Vero Moda shop-in-shopista. Mekko saisi mieluusti olla aavistuksen pidempi (helma päättyy hyvin pitkälti samaan kohtaan kuin tuo kuvan rajauskin) ja hitusen paremmin istuva (mekko on malliltaan jotakuinkin täysin laatikkomaisen suora, minä en), mutta sokea lumoutuneisuus noihin ylisuloisiin kauluksiin sai minut silti rakastumaan mekkoon enempiä kyselemättä.


Mekko: Vero Moda

Käsineet: Seppälä

4 kommenttia:

 1. Aah siis helvetin ihanat kuvaaat! Näytät mielettömältä tossa mekossa, ihan TÄYDELLINEN enkä huomaa mitään laatikkomaisuutta!!OOOMG.

  VastaaPoista
 2. Outi: HIHIHIH, ääh punastun. :D <3 toi on se minkä löysin sillon meiän shoppingkierroksella, tykkään siit kyl ihan hullun paljon!

  VastaaPoista
 3. Apua mä en kestä. Sä näytät nykyään jotenkin niin freeshiltä ja ihanalta ja upealta. Ja siis okei, rakastin sun fiftarityyliä, mutta tää uuskin sopii kuin.. nappi silmään? :D okei, oli miten oli. Tykkään hirveästi!
  Ja oon ihan retard kun käyn komsaamassa sun jokaiseen tekstiin jotain retardimpaa :D

  VastaaPoista
 4. Höhöhöhöö oot ihan höntti ja ihana. <3 <3 No ku oon aina ollu niin kade sun ihanan hehkeest ihosta ja freesiydestä ni ainakin nyt tää samaa glowta hakeva meikkaustyyli tuntuu hyvältä ku tuntuu vähän vähemmän "laitetulta" ja enemmän vaan "ehostetulta".

  Vaatetustyylin mitäänsanomattomuus aiheutti isoo ahdistusta viel joku aika sitten, mut alkaa se särmä sieltä taas vähitellen löytyy, kiva jos tykkäät, se merkkaa paljon. :)

  Ja must on ihanaa ku käyt kommaamassa, ihan mitä tahansa. :D <3

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...