tiistai 10. tammikuuta 2012

Nuoruusvuosien nousu ja uho


Tutustuminen allekirjoittaneeseen jatkukoon häpeällisten kuvakollaasien myötä! Minua on mahdotonta tuntea saatika ymmärtää ennen kuin on tutustunut monimuotoiseen tyyli-, tukkatyyli- ja kulmakarvahistoriaani.

1. Vuosi 2005 - Oltiin kavereiden kanssa gothic lolitoja silloin kun se ei ollut vielä coolia eikä "in", mutta onnistuin jopa siinä mittakaavassa silti toteuttamaan tyylin ihan ylihuonosti. Onneksi meidän bändi "Dollphobia" pelasti osan mun cooliudesta.. tai ei.

2. Vuosi 2006 - Tähtäsin platinablondiin Gwen Stefani -tukkaan.. Kulmakarvoilla taisin vaan tähdätä sirkusuraan.

3.-5. Vuosi 2007 -Karkkipinkki tukka ja ensimmäiset onnistuneet kuiturastat olivat iso hitti Martinlaaksossa. Aika on kullannut pitkäaikaisen ystäväni shokkipunaisen hiusvärin, harkitsen sitä edelleen silloin tällöin.

6.-9. Vuosi 2008 - Vuosi aloitettiin goottina ja päätettiin 40-luvun natsineitoon. Vuoteen mahtui myös ensimmäinen ja viimeinen lävistykseni, Marilyn.

10. Vuosi 2009 - Rauhoitun fiftarityyliin ja hommasin lisää väriä pintaan.

11.&12. Vuosi 2010 - Fiftarityyli huipentuu, mutta alkaa yliopistoilun myötä pelkistyä ja laiskistua.

13. Vuosi 2011 - Kohti freesimpää naamaa, luontevampaa tyyliä ja jälleen pyrkimys kohti vaaleaa kuontaloa.

14. Vuosi 2012 - Aivan jotain muuta. Nykyinen tyylini tulee uskoakseni kulkemaan muassa pidemmänkin matkan (tai sitten se on tyyliympyrän viimeinen osio ja palaan pian takaisin cybergoottimuotiin ja värikynäkulmakarvoihin) ja se tulee pian tutuksi, kunhan postaukset saadaan kunnolla käyntiin.

2 kommenttia:

 1. jeess, tätä oon oottanu jo siitä asti kun näin ekan kerran mireten blogissa sun kuvia...... :-----D

  jos saa jotain postaustoivetta esittää, niin meikkitutoriaalia! varsinkin kulmakarvojen meikkaus kiinnostaa hyvin paljon. :D sun kulmat näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten överi-ihanaa, ennakkoseuraaja! :D Nyt alan tosissaan innostua tästä blogista. :D

  Kiitos postaustoiveesta, se tuli tarpeeseen! Ja saamasi pitää, kunhan kotiudun reissun päältä niin koitan väsätä jonkun mahtavan meikkausmayhemin!

  Ja voi kiitos kulmakarvakehuista, nykyäänhän ne tosiaan on vähän luonnollisemmat ja kesytetymmät kuin noissa parin vuoden takaisissa otoksissa. Sellaiset jos tahtoo niin tutoriaali onkin hyvin yksinkertainen; nypi omat pois ja piirrä valinnaisella värillä jotkut vängät viivat tilalle. :D

  VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...