tiistai 7. toukokuuta 2013

Luovutusvoitto

Svetari: Cubus, Hame: H&M, Laukku: Monki, Lenkkarit: Adidas
Vyö: Lindex
Vielä juuri ennen katujen kuivumista uhosin loputtomalla tahdonvoimalla opettelevani vihdoinkin kävelemään jykevien ja tukevien tolppakorkojen lisäksi myös siroilla koroilla, kapeakärkisiä kärsimyskenkiä unohtamatta. Kaappiin lipsahti tuon päätöksen myötä kyllä useampikin pari klassisia korkkareita, hyvä tekosyy ostosreissuihin kun on aina paikallaan, mutta muutaman tuskaisen luisteluyrityksen jälkeen piikkarit on jääneet totaalisesti pölyttymään. 

Niinpä päätinkin heti perään, ettei ole vielä lainkaan liian myöhäistä hypätä lenkkaritrendikelkan kyytiin ja vaihdoin yhden tuoreen korkkariostoksen vanhoihin kunnon kolmiraitalenkkareihin. Joku vois kutsua luovuttamiseksi, mut nyt kun varpaat kipristelee tyytyväisinä tilavissa lesteissä ja säärilihakset ei pingotu viulunkieliksi niin kyllä tässä on aika voittajafiilis. Joku trendituotannossa ymmärtää tän fiiliksen, tai miks muuten yks tän hetken trendikkäimmistä kengistä näyttäis tältä:
Oi kyllä.

2 kommenttia:

  1. Mieki ostin vastikään sellaset söpöt pinkit oogee-addut, ku nike aireihin en ole vielä valmis. Mutta jellyshuussit, oi kyllä yees yees!

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...