tiistai 29. tammikuuta 2013

Mätinäpit


Meinasin tipahtaa pyllylleni kun törmäsin Seppälässä tämmöiseen uutuuteen! Moni teistäkin on ehkä bongannut jo tovi takaperin Ciatén maagiset kaviaarikynnet, mutta ainakaan allekirjoittanut ei ole Ciatén tuotteisiin päässyt käsiksi niiden semivaikean saatavuuden vuoksi ja hintakin toki pistää miettimään ostoksia kahteen kertaan. Seppälään kuitenkin oli ilmaantunut samansuuntainen setti ja vieläpä sopuisaan 11,95 € hintaan! Paketista paljastui kolme rasiaa erivärisiä mikrohelmiä ja yksi lakka. Paketteja oli tarjolla kahta erilaista, joista itse valitsin musta-valko-kulta -setin.
Paketista löytyi näppärät ohjeet kynsien toteuttamiseen, joita seuraamalla onnistuminen on lähes varma. Lakkaa tosiaan kannattaa laittaa reilusti ja paksusti ja kuivumisaikaa sietää jopa vähän liioitella, muuten pikkuriikkisiä helmiä alkaa erittäin pian löytyä ihan joka paikasta korvakäytäviä ja margariinirasiaa myöten.
Itse valitsin valkoiset helmet ja pohjaksi Essien maitoisen valkeaa lakkaa ja pakko sanoa että TYKKÄÄNn! Näitä kun saisi sellaisena kaikenkirjavana nonparellimaisena sekoituksena! Mitäs raati sanoo?

12 kommenttia:

 1. jee hyvä bongaus mira! en oo raaskinut ostaa ciaten kynsilakkaa vaikka olen sellaista tukholmassa hypistellyt. Toi hinta on mieluisampi ja varsinkin jos värejä on vielä 3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli kyllä maaginen! Ja settejä oli tosiaan muissakin väreissä! Hinta tosiaan kirpasee huomattavasti vähemmän kuin se ciate. :D

   Poista
 2. ihanat ! oon pitkään himoinnu noita kaviaarijuttuja ja voisin käydä katsastamassa löytyskö joensuustakin noita 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, toi hinta oli kyl aika kohdallaan näissä! :D

   Poista
 3. Sain tuon saman päkin joululahjaksi, mutta odotan edelleen jotain tapahtumaa mihin nuo voisin taiteilla.
  Kuinka hyvin helmet pysyivät kiinni, laitoitko päälle jotain päälyslakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittanut päällyslakkaa ja täytyy sanoa että ite löysin näitä helmiä hyvin pian mm. leipäni päältä ja korvakäytävästä et pysyvyys oli aika WTF, mut oletan et se johtui siitä etten laittanut tarpeeksi paksua lakkakerrosta; lakkaa saa tosiaan olla varmaan ihan luvattoman tuhdisti!

   Poista
 4. Mie oon ostanut kauneusmessuilta jotain randomhelmiä, riemunkirjavia todellakin ja tuli ihan hyvät. Maksoi ehkä 3e/väri, ostin kaks.. Oon kuullut huhuu, et jostain askarteluhifistelyliikkeistä sais noita helmiä huomattavasti huokeammalla kuin Ciaten boksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOOOOOOOH omnom! Mäkin oon kuullu saman huhun noist askarteluliikkeistä mut en oo saanu viel aikaseksi tarkistaa jutun todenperäisyyttä, mut niistäpä vois joo tosiaan löytyä aikamoinen sateenkaarellinen sävyjä!

   Poista
 5. Aaa, haluan! :D Aika pirullinen kyllä tuo kuivumiseen tarvittava aika, mitenköhän pystyis olemaan sörkkimättä 20 minuuttia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄLÄ MUUTA SANO. Ite en pystynyt olemaan vaan rupesin tekemään esim voikkaria välittömästi ku olin saanut helmet ripoteltua ja niinpä niitä ropisi vähän muuallekin kuin vain kynsiin. :D Että kannattaa tosiaan laittaa PAAAALJON lakkaa ja pitää se peppu penkissä sen 20 min.

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...