torstai 20. syyskuuta 2012

Ziaja

Sain kuluneella viikolla jälleen ilon ja kunnian ryhtyä koekaniiniksi muutamille magikaalisille kosmetiikkatuotteille, kun Face Helsingiltä tipahti meikäläiselle paketillinen kroppaherkkuja! MAISTUU!

Ensinnäkin sain testattavaksi pari voidetta Ziaja-merkiltä, joka on itselleni varsin tuore tuttavuus, mutta erittäin kiinnostava sellainen. Ziaja on päivittäiskosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat luonnollisiin ja korkealaatuisiin (ja överiherkullisiin) ainesosiin pohjautuvia; valikoimasta löytyy mm. kookosvoidetta, kaakaovoisuihkusaippuaa ja vaniljavartalovoita. Vesi nousee kielelle myös siitä, että mömmöissä on käytetty mahdollisimman vähän säilöntäaineita, ne ovat allergiatestattuja ja niitä ei ole testattu eläimillä (ainoastaan bloggareilla). Tuotteet myös maksavat kaikki alle 20 euroa, joka ainakin meikäläisen kukkaron ollessa kyseessä on aina ihan positiivinen asia. Kurki lisää tietoa Ziajasta ja mm. jälleenmyyjien yhteystiedot täältäItse sain testattavaksi sekä Avokado-vartalovoin Ziajan uudesta luonnonöljysarjasta että herkän ihon Phytoaktiv-päivävoiteen kasvoille. 

                       Avokado-vartalovoi
Avokado-vartalovoi on tarkoitettu kuivalle ja elottomalle iholle tehokkaaseen kosteutukseen, kirkastukseen ja tuomaan kimmoisuutta A-, D- ja E-vitamiinin voimin. Mun ympäri vuoden aristelevat hilsesääret himoitsee mitä tahansa kosteuttavaa, mutta myös tuotteen lupaama kimmoisuus kiinnostutti, meikäläisen iho kun on kyllä kuiva, kiristävä, kovia kokenut ja kohtuuttoman samea, mutta kimmoisuutta saa lähinnä kaivata. Läträsinkin pehmeän kermaisaa voidetta nääntyneille kintuilleni ravitsemuksen toivossa heti kunnon kerroksen, uhraamatta ajatustakaan voiteen imeytymiselle tai imeytymättömyydelle. Onneksi ahmatti-ihoni imaili koko satsin aivan silmänräpäyksessä! Seuraavana aamuna ruokin kroppaani samanmoisella satsilla raikastavaa hedelmäherkkua ja ihoni alkoi jo vaikuttaa ravitummalta ja kosteutetummalta. Uskoakseni ihoni myös kirkastui, tai ainakin hilsepilvet ovat väistyneet KIMMOISAMMAN ihon tieltä!

Plussat:
+ Koostumus: pehmeä ja kermaisa, mutta silti virkistävän ja jotenkin "puhtaan" tuntuinen.
+ Tuoksu on kevyen raikas ja luonnollinen, ei lainkaan keinotekoisen parfyymimainen.
+ Imeytyy kuin unelma!
+ Ei vaadi viikkojen hinkkaamista ennen tulosten näkymistä ja ennenkaikkea tuntumista.
+ HINTA! 200 ml:n pönikkä maksaa vain 9,90 €?!?

Miinukset:
- Aiheuttaa uskomattoman koukutuksen tunteen ja vinkunaa luottokortilla.

             Phytoaktiv päivävoide couperosaiholle
Mun nenänpielien katkeilleet verisuonet taisivat näkyä Face Helsingille asti, sillä tämä voide saattaa olla vastaus mun kaikkiin unelmiin. Phytoaktiv-päivävoide sisältää Phytotal-kasviuutetta, joka lupaa vähentää ihon punoitusta ja pintaverisuonten hajoilua. Lisäksi voiteessa on E- ja B5-vitamiinien lisäksi kollageenikapseleista vapautuvaa C-vitamiinia, joka tunnetaan kirkastavista, kiinteyttävistä ja juonteiden muodostumista estävistä ominaisuuksistaan. Käy! Mun kasvojen iho kun on aika pintakuiva muualta kuin rasvoittuvalta t-alueelta, mutta kaikenkaikkiaan mun naama on tosi herkkä. Onkin aika vaikea löytää hoitavaa ja hellää voidetta, joka ei kuitenkaan tuki eikä lisärasvoita entisestään rasvoittuvia alueita. Tämän voiteen kanssa tuntuu, että napakymppi on aika lähellä! Koostumus on kevyttä, pehmeää ja raikkaan oloista. Lisäksi voide sopii täydellisesti meikin alle, se ei aiheuta minkäänmoisia rullautumia naamapakkelissa! Naama tuntui eläväisemmältä ja jotenkin raikkaammalta heti ensimmäisen levityskerran jälkeen. Verisuonet punottavat nenänpieliessä edelleen, mutta usko on kova niiden vähittäiseen vaalentumiseen ja vahvistumiseen!

Plussat:
+ Koostumus: pehmeä, raikas ja vesimäinen! Ei tunnu lainkaan raskaalta iholla.
+ Sopii kreisihyvin meikin alustaksi.
+ Imeytyy aivan mielettömän hyvin ja nopsasti!
+ 50 ml purnukka on enemmän kuin riittoisa

Miinukset:
- Tuoksu, vaikka onkin heleän raikas ja kevyt, on silti hitusen liian voimakas meikäläiselle noin naamarajalla pidettäväksi. Varmasti vähemmän tuoksuherkille kuitenkin jopa hyvinkin mieto tuoksu.


Täytynee todeta, että Ziaja vei jalat alta ensiyrittämällä, erityisesti noita vartalovoita täytynee saada lisää kaikissa eri herkkuflavoureissa! Mitäs te tykkäsitte, herahtiko vesi kielelle? Face Helsingin paketista paljastui myös lisää uusia, kihelmöttävän kiinnostavia tuttavuuksia, joiden tenhoa testaillaan sit seuraavalla kierroksella!

6 kommenttia:

  1. Voisin muuten niin kuvitella että sä rakastaisit niitä Ziajan kaakaotuotteita kun sulla on aina jotain muffinssihuulirasvoja ja suklaahuulipunia :D hihi.

    Mutta siis ihanan "positiivisen värikkäästi" kirjoitettuja, hihihi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aivan varmasti, kuola valuen skrollailin niitä kaakaotuotteita ja kookostuotteita! :D OMNOMNOM!

      Kiitos arvostuksesta ihana, tosi paljon lämmittää mieltä tollaset sanat. <3

      Poista
  2. Ai aiii tuo avokadovoide näyttää ja kuulostaa aivan superhyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niinpä!! Tota ton herkullisuutta ei tarpeeks hyvin ees sanoin pystyny kuvailemaan, melkeen tekis mieli levittää tota myös leivän päälle. :D

      Poista
  3. Olisi kiva jos voisit laittaa kuvia "ennen" ja "jälkeen" kun oot käyttänyt tota Phytoaktiv-päivävoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos toiveesta, ja mielelläni noi kuvat sulle soisin, mut tätä en valitettavasti pysty toteuttamaan ku mun tuoksuherkkä pääni ei sit lopulta pystynyt ton voiteen tuoksua sulattamaan ja jouduin jättämään käytöt kesken. :(

      Vajaan viikon käyttötuloksista kuitenkin sen verran, että ainakin omaan silmään punoitus nenän seudulla alkoi aavistuksen tasoittua!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...