perjantai 28. syyskuuta 2012

Tunteiden loisto

Jo aikaisemmin tällä viikolla vatvotun LUSH-vierailun taustalla oli joulutuoteiloittelun lisäksi toinenkin ihana tekosyy ottaa juna kohti tuoksutaivasta. Nimittäin LUSHin neitojen kutsu tulla tutustumaan vasta pari kuukautta vanhaan, mutta maineessaan kauas kiirineeseen uuteen tuorekosmetiikkasarjaan, Tunteiden Loistoon. Puhetta oli jopa karmatuotteista, näiden herkullisten purnukoiden takana kun piilee täydellisiä pigmenttejä syvempi filosofia värien heijastumisesta käyttäytymiseemme ja luonteenpiirteisiimme!

Sarjaan kuuluu koko joukko erilaisia, hyvää tekeviä tuotteita kuten upeita voidemaisia luomivärejä, rajauskyniä (joista suurimman osan voi levittää myös luomiväriksi), herkullisia nestemäisiä huulipunia, hoitavaa ripsiväriä, kuparisen kuultavaa ja huikaisevan valoisaa värivoidetta ja täydellinen, hoitava irtopuuteri. Sävyt ovat käsittämättömän kauniita ja eloisia ja niiden joukosta löytyy omansa sekä rohkean dramaattisia värejä että hillityn hallittuja sävyjä haeskeleville. Kaikki tuotteet on pakattu lasisiin, kierrätettäviin purnukoihin, jotka ovat siis jätteen määrän kannalta erittäin pro, mutta saavat myös tuotteet näyttävään entistäkin koleimmilta.
Liikkeessä on mahdollista teettää itselleen käyttäytymispsykologisten testien perusteella muotonsa saanut väriluenta, jossa ilahduttavan teknisestä väripyörästä intuitiivisesti napsimasi värit möläyttelevät sinusta ja luonteestasi varsin kuumottavia ja kutkuttavia asioita, kuten vahvuutesi/heikkoutesi, alitajuiset tarpeesi ja taitosi/pyrkimyksesi. Meikäläisen luenta näytti tältä:
Lähinnä koen olevani kunnianhimoinen rahan ja suklaakeksien suurkuluttamisen suhteen, mutta kykenin kuitenkin välttämään totaalisen kyynisyyskohtauksen pikkuruisten lappujen laukoessa totuuksiaan. Jos ei muuta, niin ainakin joukosta valikoitui kolme piirrettä, joita HALUAISIN olla.

LUSHin leidit olivat valikoineet minulle testattavaksi maisteluannokset sarjan kahdesta värivoiteesta, irtopuuterista ja lisäksi luomivärin sävyssä Hienostuneisuus (tarkoituksellinen sävyvalinta tai ei, mutta toi luonnehdinta sai mut ihan ilotippa-iloiseksi). Itse lunastin vielä itselleni purkillisen itsevarmuutta, huulipunan muodossa. En malttanut odottaa edes kotiin asti ennenkuin jo ryhdyin testailemaan näitä ja mieleni teki syystäkin lainata Hienostuneisuutta myös VR:n lipuntarkastajalle.

                     Tunteiden hehku -irtopuuteri

Hattaraisen pinkki puuteri on iholla läpikuultavaa ja jättää iholle matan, mutta superkuultavan pinnan ja sehän sopii! Myyjä informoi, että jojobaa ja rautaoksideja sisältävä puuteri rauhoittaa ja tasapainottaa naamaani ja ajaa konkurssiin sen öljyntuotannon.

Hinta: 14,95€ / 8 g

Plussat:
+ Jättää ihon kuultavaksi, muttei kiiltäväksi.
+ Värit todellakin vaikuttavat psyykeeseen, sillä rakastan tätä tuotetta jo siksi, että se on vaaleanpunaista.
+ Silkkisen pehmeän tuntuista levitettäessä.
+ Superriittoisaa!
+ Hinta on kilpailukykyinen muiden semivastaavien, mutta vähemmän coolien tuotteiden kanssa.

                    Karismaattinen -värivoide
Kreisiä kuparinhehkuista herkkua, jonka näkisin aivan luvattoman herkullisena erityisesti teidän antialbiinojen kanssasisarten kultaisella iholla! Voidetta voisi sekoittaa esimerkiksi kasvovoiteen tai meikkivoiteen joukkoon, mutta itse lähestyin asiaa suoraviivaisemmin; taputtelemalla herkkuhohtoa suoraan poskipäälle.

Hinta 14,95€

Plussat:
+ Voi käyttää joko suoraan iholle poskipunan tavoin, mutta myös käyttää sekoitettuna voiteeseen, jolloin lopputulos on lähempänä auringon suukottamaa.
+ TÄMÄ VAATII CAPSEJA: ENSIMMÄINEN AURINKOPUUTERIA MUISTUTTAVA TUOTE JOSSA EI OLE KIMALTEITA! JES!
+ Levittyy kuin unelma!
+ Purnukallinen riittäisi ehkä loputtomiin, varsinkin voiteeseen sekoitettuna.
+ Ihan kuin tässä vielä jotain kehtaisi pyytää, mutta tämä tuote vieläpä hoitaa ihoa mm. jojobaöljyn, kauramaidon, manteliöljyn ja kaakaovoin voimin. En ehkä kestä.
+ Ei parfyymia!

Miinukset:
- Näyttää aavistuksen mäntiltä mun kalmankalpealla iholla, joten koska mun on silti pakko saada käyttää tätä ni mun täytyy ehkä ruveta käymään solkussa.

                     Nuorentunut -hohtovoide
Jo pelkkä nimi riittäisi mulle myyntipuheeksi, kuten myös lupaus ihon sävyn kirkastumisesta ja heleytymisestä. Tätäkin tuotetta suositellaan sekoitettavaksi esimerkiksi kosteusvoiteeseen tai meikkivoiteen joukkoon, mutta akuuttia vuosien katoa toivova allekirjoittanut näppäsi jälleen tuotetta suoraan poskipäille ja kulmaluille. Tätä voisi kuulemma käyttää myös valokynän tapaan silmänalusilla ja varmaan täytyy sitäkin jossain vaiheessa kokeilla. Aikaahan on, koska aion käyttää tätä tuotetta tästä hetkestä ikuisuuteen.

Hinta: 14,95€

Plussat:
+ Nimi
+ Kuultoa, kirkkautta, valoa = <3
+ Levittyy täydellisen ihanasti, tuntuu raikkaalta ja pehmeältä iholla.
+ Hoitaa samoin luonnonvoimin kuin edellinenkin taikatuote.
+ Riittänee loputtomiin ainakin voiteeseen sekoitettuna.
+ Ei parfyymia!

                       Voidemainen luomiväri
Voidemaiset luomivärit maistuvat mulle aina,itse kun en juuri ole monimutkaisten varjostusten ystävä vaan valitsen mieluummin mutkattomia, graafisia, mutta mielellään toki näyttäviä yksityiskohtia meikkiini. Tässä tuotteessa on täyslaidallinen sitä kaikkea ja vielä pientä ekstraakin.

Hinta 17,95€

Plussat:
+ NÄYTTÄVYYS! Yksi sipaisu saa aikaan täydellisen metallisen pinnan!
+ Pigmentin määrä riittää ainakin muutaman tajunnan totaalisen räjäyttämiseen.
+ Tarttuu kiinni hyvin ja nopeasti: ei liu'u eikä rullaile pitkin vakoja tai uurteita
+ Tuntuu luomella vähintään yhtä pehmeältä kuin puuterinen tuote.
+ Tässäkin herkussa on lisäksi koko joukko helliä hoitajia: mm. ruusunterälehtivettä, manteliöljyä, jojobaöljyä ja cupuacuvoita.
+ Ihana, huulikiilloista tuttu applikaattori.
+ Sävyjen valikoima.

                      Nestemäinen huulipuna

Tiesin löytäneeni uuden rakkauden elämääni jo kun vasta kuuntelin LUSHin myyjän tarinointia näistä punista. Olen pigmenttisten punien ikuinen ihailija, ja yleensä se tarkoittaa melko kuivakkaa kohtaloa leipälävelleni, tuhdit pigmentit kun tuppaavat useimmiten aavistuksen rohduttamaan. Näissä punissa pohjana on kuitenkin LUSHin oma "eight hour cream", Ultrabalm, joka käy vähän joka paikkaan ja korjaa, kosteuttaa, suojaa ja lievittää.
Ja se tuntuu, huulet kuoriutuvat punapäivästään ilman röpelöitä ja itseasiassa jopa entistä pehmeämpinä!

Hinta 17,95€

Plussat:
+ Intensiivinen ja huiman pigmenttinen väri! Kun nestemäinen puna peittää näin hyvin niin jopa multa loppuu ylistyssanat kesken.
+ Tuntuu huulilla keveän ja pehmoisen huulirasvamaiselta.
+ Hoitavuus!
+ Puna nappaa mahtavasti kiinni, muttei silti tunnu kuivalta eikä paksulta.
+ Sävyvalikoimasta löytyy kaikki "ne täydelliset" sävyt; just SE koralli, just SE kirkkaanpunainen, just TÄÄ viininpunainen..

Lisää näistä magikaalisista mömmöistä ja esimerkiksi Uskosta, Keskittymisestä, Eloisuudesta ja Kuplivuudesta LUSHin nettisivuilta eli täältä. Myös siellä voi muuten pyöräyttää kreisijännää väripyörää ja oppia uutta omasta navasta!

8 kommenttia:

  1. "--kilpailukykyinen muiden semivastaavien, mutta vähemmän coolien tuotteiden kanssa." Nauroin ääneen, oot niin ihana!

    Nää tuotteet kyllä kiinnostaisi itseänikin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAH, kiitos arvostuksesta! :D

      Joo siis mua himottais kotiuttaa toi ihan koko sarja, jopa keltainen luomiväri näytti herkullisen hyvältä!

      Poista
  2. olisin kiinnostunu sellasesta violetista huulipunasta, ni kyselisin että näitkö sitä tuolla ja oliks se yhtään metallinhohtonen/helmiäismäinen vai sellanen ihan violetti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siel oli mun mielestä useampikin violetti ja niistä yks tais olla sellanen vähän metallinhohtoinen (se oli ehkä tää: http://www.lush.fi/tuotteet/tunteiden-hehku-huulipunat/INTOHIMOINEN-NESTEMAINEN-HUULIPUNA-108375) mut ainakin se ihan sellanen tumman violetti oli mun mielestä ihan violettivioletti (tää: http://www.lush.fi/tuotteet/tunteiden-hehku-huulipunat/TARMOKAS-NESTEMAINEN-HUULIPUNA-108357).

      Poista
  3. Vähänkö ihanan kuulonen sarja! Joutuu ehkä mennä kuolailee vaik noit meikkei ois tuol jo valmiiks vaik muille jakaa! Ja HETI meen testaa, mun persoonan salat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huhheijaa ne oli ihan huimia! Mun tekis mieli oikeesti vetää ihan överiks ja hommaa noi kaikki. :D

      Poista
  4. Onpa toi huulipuna hyvän värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan huima! Ja ne kirkkaat punaiset oli aivan mahtavia!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...