torstai 27. syyskuuta 2012

Unohdetut aarteet

Takki (alla): Vero Moda, Liivi: Varusteleka+DIY
Hame: New Look, Kengät: Skopunkten
Laukku: KappAhl, Pitsipaita: muilta mailta, Rannekoru: Lindex
Syyssateiseen eiliseen varustautuessani tulin törmänneeksi komerossani muutamaan kesäheilaan, jotka ovat sittemmin säiden ja tunteiden kylmettyä nekin jääneet jäähylle. Rakkaat maksihameet nimittäin ovat hellien hellehetkien mentyä tullut jätettyä sivummalle, joskaan en keksinyt mitään järjellistä syytä moiselle. Eilen totesinkin maksihameen kaipaavan kesäsäitä yhtä vähän kuin minäkin ja niinpä vanha suola alkoi jälleen janottaa.

Toinen vaatekaapin kätköistä löytynyt aarre, muinoin Egyptin tuliaisina saatu pitsitoppi, päätyi myös pois pölyttymästä ja päälle ensimmäistä kertaa sitten 90-luvun. En edes muistanut miten kolee ja ajankohtanen se onkaan, pitsiä ja pikkuruisia ristejä, kyllä ysärillä vaan osattiin!

On aina jotenkin erityisen palkitsevaa löytää omasta kaapista tai kirpparilta jotakin ihan täydellistä. Ehkä se on se taloudellisen panostuksen minimaalisuus tai tavarasta jo valmiiksi löytyvä tarina, mutta jokin jo aikansa eläneissä tavaroissa tuntuu välillä jopa tuoreemmalta kuin ihan uusissa. Oottekos te tehneet viime aikoina mitään magikaalisia löytöjä omista tai muiden kaapeista?

8 kommenttia:

  1. Jos jokin on magikaalista niin se on toi rannekoru! Upeeee!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Thank you so much sweetie, I appreciate that!
      xx

      Poista
  3. Oi kylläh! Juuri kaivoin äitin kaapista vanhan farkkutakin, ja pari muuta äitin vanhaa paitaa on taas löytänyt tiensä Nannin päälle. Yks hauska on vielä tommoset leggingsit mitkä oli ilmiö pari vuotta sitten. Ne semmoset nahkamaiset kiiltävät. Kinkypöksyt. :D Ihastuin niihin taas liikaa pitkän käyttötauon jälkeen, ne on niin SWAG!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHHAHA, kinkypöksyt BEST! :'D Ne on kyl sulla varmaan muuten ihan kreisiswag!

      Poista
  4. Jes! Meikällä on sellainen maailmanahdistus välillä, etten mitään muuta käytä tai ostakaan kuin käytettyä. Mutta senhän sinä jo varmaan tiesit :P Tänään minua ilahduttaa mm. vanhat korvikset, jotka löysin korulaatikkoani siivotessa. Toinen on risti (mäki oon fiilistelly ysärijuttuja ja ristejä ihan just nyt :D) yläasteelta ja toinen on pieni roikkuva elefantti, joka mulla on ollut pikkuskidistä lähtien (sain korvikset kaksvuotiaana...) ja Pärren paita, joka on tämäkin kai joku ikivanha. Pitää yrittää saada tänään vaikka kuvia otettua :)

    Mutta sinä neiti! Toi takin ratkominen liiviksi on hyvä veto, näyttää hyvältä. Ja maxihameet, kuolaaaan! Omasta kaapista löytyy edelleen vaan yksi maximekko, mutta olis pakko saada hame, niin pääsis pukemaan sitä monipuolisemmin. Kivasti olet yhdistänyt kaikkea ja toi paita on söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisinpa mäkin välillä vähän enemmän tolla tavalla maailmanahdistunut, yleensä mun ahditukset johtaa lähinnä kreisikuluttamiseen ja silloin kutsuu ennemmin Gina Tricot kuin kierrätyskeskus.:D Noi sun löydöt kuulostaa ihanilta, just tollasissa jutuissa vaan on niin isosti fiilistä!

      Ja kiitos sä ihanainen! Oon niin sekasin noista liiveistä että niitä alkaa kohta löytyä vähän joka lähtöön. :D Maksihameet on kyllä kaikkien huonojen vaatepäivien pelastus, ne menee vähän kaiken kanssa ja vähän joka säällä ja sinne vai laittaa talvellakin vaikka mimmoset villakalsarit alle, koska ne auliisti peittää lähes kaiken. :D

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...