sunnuntai 23. syyskuuta 2012

MIYO

Muutama päivä takaperin aloitin Face Helsingiltä saamani kosmetiikkapaketin aukikäärimisen täällä blogin puolella jakamalla Ziaja-tuotteista itseeni imeytynyttä hybristä teidän ihanien kanssafiilistelijöiden kanssa. Vaan eipä siinä vielä kaikki, sillä riemua rakkauspakkauksesta riitti vielä toiseenkin postaukseen, nimittäin paketista paljastui vielä aimo annos MIYOn meikkejä! MIYO on melko tuore meikkisarja, joka panostaa laajaan valikoimaan herkullisen värikkäitä, trendikkäitä, hauskoja ja ennen kaikkea kreisiedullisia meikkejä. Kaikki meikit nimittäin maksavat reilusti alle kympin! Itse sain testattavakseni OMG!-monoluomivärin sävyssä Goddess (nro 36), Candy Gloss -huulikiillon sävyssä Big apple (nro 10) ja Nailed it! -kynsilakat sävyissä Magic (nro 25) ja Blueberry (nro 24). Ny nommaillaan!

                      OMG! -monoluomiväri
Sävy nro 36 Goddess
Siniharmaa luomiväri aiheutti aluksi kevyttä skeptisyyttä ja sai pohtimaan mahdollisia kasariviba-assosiaatioita, mutta luomelle levitettynä se voitti viimeisetkin harhamietteet puolelleen! Väri oli kaukana limudiscoluomien suttuisuudesta, se hohti luomella ilahduttavan savuisena ja vahvana! Rakastuinkin oitis luomivärin magikaaliseen pigmenttimäärään, jonka rinnalla moni kalliimpikin luomiväri kalpenisi; väri pysyi lähes moitteettoman muuttumattomana luomelle siirrettynä! Tämä toimisi varmaankin melko huikaisevasti myös kosteana, vaikkapa intensiivisinä värirajauksina!

Plussat:
+ Pigmentin määrä räjäyttää tajunnan, tällaisia sävyjä ei yleensä koeta näissä hintaluokissa!
+ Ei turhan paljon kimalteita!
+ Hinta: n. 4,50 €!
+ Värisävyjä valikoitavissa ihan loputon määrä.

                   Candy gloss -huulikiilto
Sävy nro 10 Big apple 
Meen aivan pähkinöiksi kaikista huulimömmöistä ja tämä kirpeän herkullinen karkkikiilto ei ollut poikkeus. Kyseessä on tavallaan aika peruskiilto, joskin sillä positiivisella erotuksella, että tuote ei tahmaa puolta naamaa, vaan tuntuu pehmeältä huulilla. Pigmenttiä ei juurikaan kiillossa ole, ainoastaan se kevyt aavistus mitä juuri tällainen kiilto kaipaakin.

Plussat:
+ Koostumus ei ole tahmainen vaan pehmeän keveä.
+ Raikkaan makea tuoksu on ilahduttavalla tavalla hieman erilainen ja ei niin siirappinen kuin monissa muissa karkkikiilloissa!
+ Sävyjä riittää keltaisesta violettiin!
+ Tässäkään ei turhia kimalteita, vaan silkkaa kuultavaa kiiltoa.
+ Hinta: n. 4,50 €

                    Nailed it! -kynsilakka
Sävy nro 24 Blueberry
Sävy nro 25 Magic
Riemu meinasi revetä kun pengoin paketista nämä kaunokaiset! Lakkojen värit pomppasivat silmille jo pahvilaatikon uumenista ja en kauaa malttanutkaan odotella niiden sivelemistä sormenpäihin. Lakka oli hintaluokkaansa nähden erittäin positiivinen yllätys, erityisesti kestossaan ja KIILLOSSAAN! En ole varma olenko koskaan saanut tällaista säihkettä aikaan edes kaikkein kalleimpien päällyslakkojen avustuksella!

Plussat:
+ MAAGINEN kuivumisnopeus!
+ Kiilto oli isoin ylläri; ilman mitään päällyslakkaa kynnet kiiltävät silti aivan silmiä hivelevästi!
+ Kesto tuntuu olevan aivan omaa luokkaansa; parin päivän kokkailut, läträilyt, pyykkäilyt ja duunissa räpeltämiset takana ja lakka pitää yhä pintansa.
+ Sävyjen loputon litania.
+ Ei juurikaan mitään tajuttomia glitterpaukkuja vaan puhdasta väri-iloittelua!
+ Hinta: n. 4,50 €

Miinukset:
- Koostumus on hyvin ohutta, vaatii siis vähintään pari kerrosta kunnon intensiivisen väripläjäyksen saavuttamiseen.


Näitä jotakuinkin kaikkia namusiahan on saatavilla mm. Seppälöistä ja Nellyltä! Itse täytyy ehkä ottaa kevyt ekskursio lähimpään Seppälään, sen verran suuri nälkä jäi vielä varsinkin ton luomivärin ja kynsilakan jäljiltä. Kannattaa käydä kurkkimassa myös MIYOn naamakirjasivuilla, eli täällä! OMNOMNOM!

16 kommenttia:

  1. En ymmärrä miten joku voi kirjottaa noin taidokkaasti, ja mitä tässä nyt on tultu selailtua blogias vähän taaemmaskin niin upeita asukokonaisuuksia olla matkan varrella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi auh miten ihanasti sanottu, kylläpä ilahdutit kovasti mun päivää! Ihana sinä! <3

      Poista
  2. sulla on aivan ihana blogi,ja tyylis on täydellinen! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioioi kiitos ihanainen, olipas ihan kreisi-ihana kommentti! :) <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Joo niinpä, olin itekin haltioissani! Pakko käydä hakemassa jotain villejä värisävyjä!

      Poista
  4. Mä olen jo aika pitkään himoinnut tän sarjan tuotteita, on varmaan pakko ostaa jossain välissä ! Yhh miksei voi ihmisellä olla loputonta rahavarastoa :I

    (En kestä sun kirjoituksia, oot niin symppis!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mua on kans himottanut nää ihan liian pitkään ja ei oo vaan tullu kokeiltua, mut nyt saatoin ehkä jäädä aika pahasti koukkuun. :D i feel you bro, monesti tuntuu et mäkin voisin käyttää ihan loputtomasti fyrkkaa kaikkeen ihanaan.

      Ja kiitos sagubeibi, ihanaa ku sä tykkäät musta, mäkin tykkään susta ihan täysii! <3

      Poista
  5. Sinulla on tosi pirteä blogi; mukaansatempaavaa tekstiä ja kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoskiitos, ihana kuulla että tykkäilet! :) <3

      Poista
  6. Asiaa! Ostin kerran Seppälässä alennusten perässä pyöriessäni kerran MIYOn Papaiya-kynsilakkaa. Siis sitä sellaista, joka ihan oikeasti tuoksuu hedelmiltä kynsilakkalöyhkän sijaan. Se on aivan jumalaista sekä tuoksultaan että väriltään. Rakastuin! Ostin myös Venus- ja Jupiter-sävyiset kynsilakat, joiden sävyt ovat myös aivan upeat, vaikka aromi ei olekaan yhtä hedelmäinen kuin se Papaiya. Tekisi mieli ostaa koko kynsilakkavalikoima, niin ihania nuo ovat!

    On kyllä ihanaa nähdä taas tauon jälkeen näitä ihania meikkiarvostelujasi! Kirjoitustyylisi on niin myyvä, että saan varmaan heittää hyvästit kaikille palkkahiluilleni. Tuo huulikiilto näyttää aivan superihanalta! Taitaapa löytyä parin tunnin päästä minunkin meikkikassistani...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioioi oonkin kuullut legendaa noista TUOKSUVISTA miyo-lakoista, mutta tähän asti oon epäillyt unelmoivani! Nyt täytyy heti lähteä metsästämään! Mä rakastuin tohon sävyvalikoimaan myöskin aivan into pinkeenä, tuntuu että sieltä löytyy kaikki mahdolliset sävyt ja niiden sisarukset!

      Hei aivan ihana kuulla, että olet tota mieltä näistä kosmetiikka-arvioista! Arkailin vähän, sillä vaikka rakastan tehdä näitä, ni mietin mikä mahtaa olla vastaanotto tiheneviin meikkipostauksiin. Maagista tietää, että ainakin yksi diggailee täysillä ja jakaa tän hybriksen! :D You made my day!

      Poista
  7. Mä yhdyn sun ylistäjä verkkoon! On oikeesti tosi kiva lukee sun tekstejä koska ne on niin pirteitä. Diggailen muutenki tästä sun blogin ulkonäöstä ja fiiliksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auuuh ihana Miina, toi piristi mun päivää ihan huolella! Ihan huikeeta kuulla tollasta palautetta, se osuu syvälle! :) <3

      Poista
  8. Oi kiitos, samoin sulle, suloinen blogi! Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos suloinen, ihanaa syksyä myös sulle! :) <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...