perjantai 14. syyskuuta 2012

IsaDora PARADOX

Viimeisen kuukauden aikana kauppojen kosmetiikkahyllyt ovat täyttyneet notkumiseen asti uusista, ihanista, mehukkaisiin syyssävyihin kypsyneistä kosmetiikkauutuuksista. Kouluun palailun myötä tiukentunut budjetti on pakottanut jättämään meikkiosaston elonkorjuun sikseen, joten meinasinkin lirauttaa ilosta, kun sain Berneriltä testattavakseni muutaman tuotteen IsaDoran maagisesta Paradox -syysmeikkisetistä!


Kuvat: Isadora
IsaDoran Paradox-meikkisetti on löytänyt inspiraationsa 90-luvun vahvoista ja voimakkaista meikkitrendeistä, joiden kulmakiviä olivat varjostukset, korostukset ja huolelliset muotoilut sekä kulmissa että huulissa (eli nk. Brooke Shieldsit). Myös syksyn muodin androgyyniyttä hipovien vibojen sekoittaminen sensuellin feminiinisiin tunnelmiin näkyy Paradoxissa parhaalla mahdollisella tavalla: settiin kuuluu kaksi erilaista meikkikokoelmaa, joista toinen yhdistää viileitä ja synkkiä sävyjä voimakkaan maskuliiniseksi ja dramaattiseksi komboksi, kun taas toinen kokoelma koostuu naisellisen pehmeistä ja lämpimistä sävyistä. Tuplakokoelman joukosta jokainen löytää itselleen sopivan sekoituksen itsevarmaa intohimoisuutta, tuhman pehmeää tai suloisen synkkää.

Settiin kuuluu meikkipohjaa lukuunottamatta koko naaman kattava valikoima kaikkea ihanaa, kynsilakkoja unohtamatta. Itse sain testattavaksi Eye shadow quartet -luomivärikvartetin pehmeän ruskaisessa Brown Patina -sävyssä, Twist-up metallic eye pen -silmänrajauskynän metallisen ruskeana ja Wonder nail -kynsilakan kreisicoolin synkeässä sävyssä Night flight.

                           EYE SHADOW QUARTET
Sävy: 63 Brown patina
En ole aiemmin tullut kokeilleeksi IsaDoran luomivärejä, mutta olen kerta toisensa jälkeen kuullut legendoja niiden pigmenttiulottuvuuksista, ja nyt ne todella tuli allekirjoitettua. Jopa kimalteisempi kaksikko todella säilytti sävynsä vielä ihollakin, ja kosteana levitettynä niistä saa luomelle jopa kunnon kromisen tai kuparisen pinnan! Kimalteetkin pitivät pintansa, eivätkä karisseet poskille koko päivänä. Blingi pysyi ehkä kuitenkin vähän liiankin tiukassa, sillä silmät tuikkivat vielä meikinpoiston jälkeenkin.
Plussat:
+ Jäätävä määrä pigmenttiä! 
+ Kimalteet pysyivät siellä missä oli tarkoituskin eivätkä vaellelleet alemmille alueille.
+ Kosteana käytettynä pigmenttitaso suorastaan räjähtää käsiin. Ite innostun pikapuoliin kokeilemaan kunnon kromiluomia.
+ Sävyt syventävät toinen toisiaan ja sulautuvat toisiinsa vähällä vaivalla.
+ Hinta ei ole kirpeimmästä päästä: n. 16€.

Miinukset:
- Metallivärien kimalle vaatii melko fysikaalisen määrän hinkkausta ennen kuin suostuu irtoamaan.

                           Twist-up metallic eye pen
Sävy: 54 Dark brown
Metallisävyistä rajauskynää olin kuluttanut jo näpeissäni yhdessä jos toisessakin putiikissa, ja kynä olikin rakkautta ensisilmäyksellä. Raikkaan kostealta näyttävä jälki oli helposti sutattavissa sumuiseksi ja kynää kääntelemällä jäljestä sai ensiyrittämällä juuri sopivan paksun taikka ohuen.

Plussat:
+ Kostealta näyttävä jälki kolisi täysillä!
+ Rajauksen paksuus, terävyys ja intensiivisyys helposti muunneltavissa.
+ Kynän päässä pieni teroitin, jolla kärjen saa pidettyä terävänä.

Miinukset:
+ Hinta on aavistuksen rapea: n. 11 €. Ei ehkä kertaostoksena haittaisi, mutta tuote on niin magikaalinen, että se on pakko ostaa muissakin sävyissä ja yhä uudestaan ja uudestaan.

                        Wonder Nail -kynsilakka
Sävy: 637 Night flight
Tulin fiilistelleeksi tätä lakkaa jo muutama postaus takaperin tämän kauden värisävyjen uutta nimikointia ihastellessani. Nimen maagisuus välittyi ainakin tässä tapauksessa itse tuotteeseen, sillä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan jokin kynsilakka kipuaa rakastamani Dependin rinnalle ja ehkä vähän ylikin.

Plussat:
+ Kuivuu idioottivarmalla nopeudella: kymmenisen sekuntia lakkauksen jälkeen taskuun työnnetty käsi selvisi ilman lakkarullia tai edes naarmuja!
+ Pigmentin määrä! Yksi, keveä lakkakerros riittää ylläolevaan lopputulokseen.
+ Koostumus: lakka peittää kuin unelma, mutta koostumus on silti kevyttä eikä maalimaista.
+ Ekstraleveä sivellin: yhden kerroksen saa yhdellä sipaisulla.
+ Hinta: n. 7€.

Miinukset:
- Tän postauksen tekeminen on kestänyt nyt useamman tunnin kun pysähdyn vähän väliä ihastelemaan salaperäisen sävyisiä sormenpäitäni.


Tää sarja räjäytti tajunnan totaalisesti, pakkohommauksia setin tiimoilta ovat ainakin vielä sarjan MATTAISET huulipunat ja aivan liian hekumalliselta näyttävä kuultopuikko! 

Jokos ootte itse päässeet hipelöimään tätä sarjaa tai muita magikaalisia syyspakkeleita?

12 kommenttia:

  1. Tää kokoelma on upea! Multa löytyy vasta tuo kirkkaanpunainen huulipuna ja huulikiilto, mutta tarkotus olisi ostaa vielä molemmat luomiväripaletit ja toi eyeliner @_@

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO AMEN TO THAT! Auuh toi nestemäinen eyeliner kiehtoo ihan kreisipaljon, kuten myös noi herkulliset huulikiillot! Ja noi rajauskynät ja noi luomivärit ja noi loput kynsilakat ja ja ja.. :::DDD

      Poista
  2. OOOOOOH MÄ RAKASTUIN NOIHIN KAIKKIIN!!! Sun täytyis käyttää Mira LUOMARIA useamin, sun silmät näyttää ihan jumalaisilta <3<3
    Haluun ehdottomasti ton rajauskynän....Aivan mmmaaaginen sävy toi metallinen ruskee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookin ihan hyperherkullisia?! Tosta rajauskynästä on myös sellanen metallinen harmaa, joka on varmaan jotain ihan hullun siistiä!
      Hiihhiih ehkä mun sit täytyy ruveta käyttämään enemmän silmämeikkiä, tää kun oli jo second opinion; Matti tuli himaan mun meikkailujen jälkeen ja kysyi et miks näytän niin hemaisevalta yhtäkkiä. :D

      Poista
  3. Thanks dude ! :----)

    +tuo rajauskynä näyttää ihan mahtavalta, ehkä täytyy joskus itekkin päästä kokeilemaan n____n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käy nappaamas, ite riemastun koko ajan enemmän ja enemmän! :D

      Poista
  4. Kiitti!:))
    Makia blogi sulla :--) !

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. AUUUUUUUU eiks ookin ihan hullun mahtavia, himottaa niin kovin noi punat yms! Tiiän et sä rakastaisit kans tota rajauskynää!

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...