keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hiki pinnassa

Lateksihame: H&M, Svetari: Selected Femme, Popot: Vagabond
Farkkupaita: Lindex, Kaulakoru: Selected Femme
Laukku: Accessorize
Lateksihame pakkasella? Maailman huonoin idea.

En oo edes pienimmässä määrin materiaalihifistelijä vaikka niihin paljon huomiota kiinnitänkin; vältän villaa myös kaikissa sen hienoimmissa ja laadukkaimmissa muodoissa, koska se kutittaa mun olmimaista hipiää enkä pahemmin välitä silkistäkään, koska onnistun aina tuhoamaan ja tahrimaan herkät silkkiunelmat. Keinokuidut ja sekasikiö-muuntokuidut on mulle ihan kelpo kavereita, polyesteri toimii ihan hyvin, viskoosit ja cuprot on suorastaan luksusta, enkä kaihda edes akryylia, jokaisen materiaalitietoisen ruminta kirosanaa.

Mutta silti, sisäpinnalta huippuhiostava ja ulkopinnalta jäätävän kylmäksi muuttuva lateksihame pakkasella? Maailman huonoin idea.

Nyt meikäläinen poistuu duuniin materiaalien ja materian pariin. Ja duuneista puheenollen, tiedoksi niille joiden takaraivoon jäi jännitys mun muinoin mainitsemista työhaastatteluhommista, MÄ SAIN SEN DUUNIN! Ens kuussa vaihtuu maisemat ja mä lähden tuoreeseen, vasta-avattavaan Cubukseen myyjäksi ja semivisualistiksi, NANNAA!

tiistai 29. tammikuuta 2013

Mätinäpit


Meinasin tipahtaa pyllylleni kun törmäsin Seppälässä tämmöiseen uutuuteen! Moni teistäkin on ehkä bongannut jo tovi takaperin Ciatén maagiset kaviaarikynnet, mutta ainakaan allekirjoittanut ei ole Ciatén tuotteisiin päässyt käsiksi niiden semivaikean saatavuuden vuoksi ja hintakin toki pistää miettimään ostoksia kahteen kertaan. Seppälään kuitenkin oli ilmaantunut samansuuntainen setti ja vieläpä sopuisaan 11,95 € hintaan! Paketista paljastui kolme rasiaa erivärisiä mikrohelmiä ja yksi lakka. Paketteja oli tarjolla kahta erilaista, joista itse valitsin musta-valko-kulta -setin.
Paketista löytyi näppärät ohjeet kynsien toteuttamiseen, joita seuraamalla onnistuminen on lähes varma. Lakkaa tosiaan kannattaa laittaa reilusti ja paksusti ja kuivumisaikaa sietää jopa vähän liioitella, muuten pikkuriikkisiä helmiä alkaa erittäin pian löytyä ihan joka paikasta korvakäytäviä ja margariinirasiaa myöten.
Itse valitsin valkoiset helmet ja pohjaksi Essien maitoisen valkeaa lakkaa ja pakko sanoa että TYKKÄÄNn! Näitä kun saisi sellaisena kaikenkirjavana nonparellimaisena sekoituksena! Mitäs raati sanoo?

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

White Light


Hame: Selected Femme, Kauluspaita: Seppälä, Kengät: Vagabond
Kaulukset ja tekonahkaliivi: Cubus, Laukku: H&M, Arskat: Ray-Ban
Sysisynkimmän talven jäätyä taakse olen ottanut kunnon varaslähdön ja kääntänyt katseen toden teolla kevääseen. Pukeutumisinspiraatiokin alkaa pikkuhiljaa jälleen heräillä ihan uudella tavalla. Yksi raikkaimmista ja innostavimmista kevätbuugin aiheuttajista on simppelein mahdollinen eli valkoinen väri. Oon fiilistellyt aika kovasti jopa muotinäytöslavojen kokovalkoisia, supervaloisia ja kevyen eteerisiä asukokonaisuuksia, mutta toistaiseksi ihan niin pitkälle ei vielä oo päästy. Joskin jos vaan löytäisin jonkinlaisen valkean alaosan niin leikkaussalilookki olis tasan täydellinen!

lauantai 26. tammikuuta 2013

Crown and Glory

Kaikki kuvat ja vielä lisää ihanuuksia: Crown and Glory
Mun on pitänyt jo jonkin aikaa jakaa vähän hehkutusta kivoimmalle nettikauppalöydölle mihin oon pitkään aikaan törmännyt, brittiläiseen Crown and Gloryyn. Törmäsin ensi kerran näihin maagisiin, suurimmaksi osaksi käsintehtyihin tukkajumalaunelmiin ihanaisen Ansman blogissa, jonka jälkeen mun oli välittömästi klikkailtava koko ilta C&G:n valikoimaa lävitse. Fiftariaikoina päähineitä ja kaiken maailman tukkatekeleitä tuli käytettyä jatkuvasti, mutta sittemmin päähinehommat on kuihtuneet totaalisesti. Crown and Glory kyllä herätti vanhan himon; samettiturbaani rokkais niin täysiä, kuten myös tuhtien viiksien muotoinen 'taschinator', ja kesäks saattaa olla välttämätöntä saada kutreille keikkumaan tollanen kreisikolee pastellisävyinen ruususeppele!

Mitäs tykkäätte?! Käykää ihmeessä vilkaisemassa koko magikaalista mallistoa TÄÄLTÄ.

torstai 24. tammikuuta 2013

Banning Rays

Bomber: H&M, Farkkupaita: Lindex, Shortsit: diy
Creeperit: Vagabond, Laukku: Selected Femme

Lasit: Ray-Ban, Kaulakoru: Selected Femme

Kun nyt vihdoinkin on saatu nauttia muutamasta aurinkoisesta päivästä niin upouudet (ja äärimmäisen kreisikoleet) plehat oli toki pakko ottaa käyttöön välittömästi. Aurinkolasit aurinkoisella säällä vielä onkin ihan perusteltavissa oleva juttu vaikka keskitalvea vielä eletäänkin, mutta se onkin sitten toinen tarina et miks muu asu koostui shortseista, auki lepattavasta minitoppatakista ja paljaista sormista. Oon parantumaton kelioptimisti.

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Asento / lepo

Joitakin asukuvia takaperin tuli fiilisteltyä kreisikuumaa maastokuositrendiä, ja vaikka laajemman yleisön mielipide jäikin vähän kahtia jakautuneeksi niin oli silti raahattava tätä hypetystä vieläkin pidemmälle, koska oma into asian tiimoilta on yhä varsin pinkeenä! 

Mun maastoroinarakkaus ei syty ainoastaan pelkälle camokuosille, vaan liekkejä lietsoo myös armeijahenkisyys sinäänsä. Menneet kapiaiskiinnostukset on tupanneet tuomaan kauppojen hyllyille epoletteja, armeijanvihreää ja kulmikkaasti räätälöityjä takkeja, mutta ainakin mun huomion on ensimmäistä kertaa herättänyt se, että armeijasärmä on yhdistetty myös rennompaan tyyliin ja vähemmän ilmiselviin vaatekappaleisiin ja sekös vasta ihastusta ja inspiraatiota herätteleekin! Väsäsinkin ihan varta vasten pari kollaasia, toisen vähän tutummalla tavalla armeijamaisen setin ympärille ja toisen vähän tuoreemman ja rennomman!
ASENTO:
Svetaribleiseri: Cubus, Hattu: Topshop, Kello: Urban Outfitters, Takki: Topshop, Pöksyt: Topshop, Huulitussi (GOSH): Sokos, Kynsilakka (IsaDora): Sokos, Kengät: Topshop 

LEPO:
Kaulahuivi: Gina Tricot, Neule: Cubus, Takki: Topshop, Pipo: Gina Tricot, Huulikiilto (Clarins): Sokos, Hame: Topshop, Kengät: Topshop, Kynsilakka (O.P.I): Sokos, Rannekoru: Gina Tricot
Eikä tarvitse varmaan mainita, mutta himoitsen kaikkia noita tuotteita aivan kipeän pahasti.

Mitäs tykkää teikäläiset?!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kissa ja koira

Farkkutakki: kirppari+DIY, Hame: Cubus, Laukku: Selected Femme, Kengät: Vagabond
Kisupaita ja kaulakoru: Selected Femme
Kuinka paljon voi ilahduttaa se, että aurinko paistaa?! Muutama säde lämmitti aamunaamaa ja heti oli saatava pukea päälle farkkutakkia (toki vielä tässä vaiheessa vaan yhdeksi monista kerroksista) ja käväistävä peräti aurinkolasikaupoillakin! Kevät tulee! Kesä tulee!

Kuvissa vilkahteleva, duunista työvaatteeksi napattu kisukuosinen silkkipaita on varsin keväisen keveä sekin ja se nousi heti lempparivaatteiden kärkikastiin, eikä vähiten siksi että toi kreisihipsteri printtikatti muistuttaa kovasti tota mun nappisilmäistä sydänkäpystä. <3

Auringonpaistetta ja ranskanbulldoggipusuja teidän ihanien viikkoon!

torstai 17. tammikuuta 2013

C'mon

Magikaalinen svetaribleiseri: Cubus, Pöksyt: Lindex, Popot: Vagabond
Toppi ja kauluspaita: Gina Tricot, Korut: Glitter
Laukku: Ted Baker
Maastokuosin kreisitrendikkyys on vähitellen alkanut varsin voimalla näkymään jotakuinkin kaikkien ketjukauppojen rekeissä ja vaikka useimmiten pystyn väistämään suurimmat trendi-ilmiöt ihan vaan koska oon seminirso, niin maastokuosi puolestaan vie mua kuin litran mittaa. Seison jatkuvasti sillä häilyvällä "mikä on liikaa" -rajalla ja vaikka vielä en ole heittäytynyt totaalisissiksi niin vielä saattaa se päivä koittaa kun oon päästä varpaisiin kurkkusalaattikuosissa.

Iskeekö camokuosi teihinkin kuin käsi lippaan vai ootteko te ihan täysissä järjissänne tän asian suhteen? 

tiistai 15. tammikuuta 2013

Sulla on silmää

Neule: H&M
Mekko: Cristelle & co., Laukku: kirppari, (R.I.P) Kengät: Vagabond

Korut: Glitter
Tänään sain viettää vapaapäivää astetta eeppisemmissä merkeissä kun sain valjastaa käyttööni rakkaan ystäväni/kollegani Matildan henkilökohtaiseksi valokuvaajakseni ja valloittavaksi lounasseuraksi. Visuaalinen mastermind-Matilda innoitti asukuviin vähän taiteellisempaa inspiraatiota ja jopa hyytävä kylmyys unohtui kun kyykin fysikaalisissa fiiliksissä talvehtivan kesäteatterin kulisseissa. PRICELESS!

Hybris tosin kostautui kuten kunnon tragediaan kuuluu ja sain hyvästellä noi mun kreisikoleet Libby-popot kun parin liukastelun ja nyrjähtelyn jälkeen mun koko jalkaterä puski kengän kyljestä ulos. Meidän rakkaussuhde ehti kestää vain muutaman kuukauden ja intohimoisuudestaan huolimatta, tai ehkä juuri siksi, se päättyi tuskaisesti, niin henkisesti kuin varsin fyysisestikin. Goodbye lempikengät, hello kipakkasanainen reklamaatio.

Isoo rakkautta Turusta ihanuudet!

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Höpsöt hapsut

Nahkatakki: ASOS
Playsuit: ASOS, Kengät: Vagabond, Laukku: Selected Femme
Uuteen vuoteen olisi aina mukavampi sujahtaa sisään täysuusissa geareissa ja niinpä onkin tullut aleista hakkailtua jos jonkinmoista kamaa ostoskoriin sekä fysikaalisesti että internetin ihmemaassa. Kuvissa keikistelty asu onkin ihan rakkaimpien alelöytöjen kärkikastia; asoksen alessa tarjoiltu shortsiasu ja ylikolee nahkatakki kolahtivat jo nettikaupassa ja vielä kovemmin postipaketista paljastuttuaan. Nahkatakki varsinkin poisti kaikki mun estot ja pakotti klikkaamaan itsensä kotosalle, vaikka kestänee taas puolisen vuotta ennenkuin sitä voi edes käyttää ilman useampia takkikerroksia, nytkin jouduin hautomaan sitä toisen takin alla.

Oottekos te tehneet mitään killereitä alelöytöjä? Vai käykö teillekin niinkuin mulle yleensä, että aleissa hyöriminen johtaa melkeinpä aina normihintaisten himotusten äärelle..?

Hyviä fiiliksiä tulevaan viikkoon ihanat rakkauspakkaukset! Oma viikko vie meikäläisen erittäin vahvasti nk. jännän äärelle, sillä luvassa on työhaastattelu aivan magikaalisiin pesteihin, iiik! Palataans taas astialle pikapuoliin!

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uuteen nousuun

Kaulakoru: Selected Femme, Korvikset: Glitter
Neule & takki: H&M, Pöksyt: Lindex, Popot: Vagabond
Laukku: Selected Femme
Hellurei ja hellät tunteet, täällä sitä ollaan taas, eikä kulunutkaan kuin kuukausi edellisestä kerrasta! Piti hakea vähän vauhtia kevyen radiohiljaisuuden syövereistä ja nytpä kyllä maistuis näppäily jälleen! Iso kiitos kaikille maagisille rakkauspakkauksille, jotka maltoitte roikkua messissä kiusallisen pitkäksi venyneestä hiljaisuudesta huolimatta. 

Mites teidän ihanaisten uusi vuosi on alkanut?!

Täällä sukellettiin viime vuoden vikoilla metreillä tosi syviin vesiin, kun mun pikku ranskanpulla tuli pahasti pipiksi ja jouduttiin hätäleikkaamaan pari päivää ennen uudenvuoden aattoa, jonka jälkeen oonkin lähinnä maannut himassa hengitystä pidätellen pitämässä huolta pikkuisesta. Nyt possu on jo taas oma itsensä ja mamikin sai lopulta kammettua itsensä ihmisten ilmoille ja kammattua itsensä ihmisen näköiseksi. Tästä on hyvä lähteä uuteen nousuun!

Kestämistä loskakeleihin ja rakkautta Turusta!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...