keskiviikko 29. elokuuta 2012

Eräjorma

Paita & hame: Selected Femme
Takki: Varusteleka, Kengät: Vagabond
Laukku: kirppari
En ehkä olis välttämättä tarvinnut niin tuhtia annosta maastoutumisapua kuin tämänpäiväinen asu lopulta auliisti tarjosi, vaikka toisaalta kevyt sissifiilis tuli kyllä tarpeeseen päivän kreisikiireissä. Pahimmat metsään menemiset tuli silti ainakin omasta mielestä vältettyä, kun maustoin maastotakkia kasalla niittejä ja kaulaan pääsi killumaan luottoystäväni: kovia kokenut luuranko, joka jaksaa olla ilahduttavan letkeä hakaneula-selkärankaproteesistaan huolimatta.

Tänään ei taitu härmä tämän enempää, saatan jopa pistää pillit pussiin tän päivän osalta ja satsata täysin panoksin huomisen aamupäivän kirpparikierrokseen! Yay!

maanantai 27. elokuuta 2012

Mustissa sukissa

Liivi: Gina Tricot, Neule: Cubus, Shortsit: Seppälä, Kengät: Vagabond
Laukku: Primark
Tämä viikko ei juuri paremmin olisi voinut alkaa. Toki olisin voinut herätä vähän vähemmän köyhänä, aavistuksen nuorempana ja rutosti viisaampana, mutta just tänä aamuna mulle riitti ihan jo se, että sain nukkua pitkään ja ettei mulla ollut kiire mihinkään. 

Tänä vapaapäivänä sainkin enemmän aikaiseksi kuin pitkään toviin, kun kuvailujen ja tämän nautinnollisen naputtelun lisäksi mm. suunnittelin syksyn opintopaketin kasaan ja katkaisin muuttohulinaa ympäröineen pikaruokaputken laittamalla kotona kunnollista ruokaa. Uudenlaisesta energiasta voimaantuneena päätin myös todella ponnistella ja jaksaa pukeutua rakastamiini/vihaamiini reisimittaisiin sukkiin, jotka jokaisen askeleen myötä rullaantuvat kohti nilkkoja. 

Löytyykö teidän kätköistä joitakin vaatteita, joita on pakko rakastaa ja jopa käyttää, vaikka ne yleensä tuottavat vaan armotonta korpeentumista?

Nyt painun nauttimaan vaivalla väsäämäni aterian ja suuntaan sukkakriiseilystä otsaani fysikalisoituneen falloksen kohti uutta viikkoa! Ihanaa sellaista teillekin rakkaat tyypit!

perjantai 24. elokuuta 2012

Ilo pinnassa

Neule: Gina Tricot, Hame: Selected Femme, Kengät: Vagabond
Laukku: Monki, Rannekoru: Glitter
Oon ollut viimeisimmät hetket ihan into pinkeenä erilaisista pinnoista, sillä uusi kausi on tuonut tarjolle jos jonkinlaisia tikkauksia, suloisia pörröpintoja, nahkaa kaikissa eri tekstuureissaan ja myös monenmoisia kuoseja, jotka imitoivat jonkinlaista tuntua. Oon sellanen pintapervertikko, että mulla on tapana muutenkin kulkea kaupoissa ihan vaan lääppimässä asioita ja hivuttelemassa sormiani pitkin niiden pintoja ja nyt tottumukseni onkin erityisen palkitsevan tuntuista sormenpäiden upotessa milloin niittirykelmään, milloin puolestaan pehmoiseen samettiin. Tämä tekstuuritrendi osuu ja uppoaa niin syvälle, että se saattaa vaatia aivan oman erillisen postauksensa, mutta sanoiksi pukemista odotellessa puin pintoja kuitenkin jo fyysisesti päälleni.

Päivän asuun valikoitui muutamia omaan ostoskoriin päätyneitä tuntulemppareita; samettilankaisen pörröpaidan repaleisine purkautumineen, piukean hameen jonka kuosi tuo mieleen koivun kaarnan tai bamburyteikön ja kirjekuorilaukun, joka on lainannut pintansa korkilta.

Nyt kohti duunia ja viikonloppua, pitäkäähän magikaalinen "kesän viimeinen viikonloppu" (Iltalehden semimasentavaa termistöä lainatakseni)!

torstai 23. elokuuta 2012

Wasp stomper

Laukku: Selected Femme, Karvaturri: DIY, Vyö: Your Face
Hame: H&M, Harsotoppi: Gina Tricot, Bleiseri: Lindex, Kengät: Vagabond
Terveisiä siitä apokalyptisestä sielunmaisemasta jota myös muuttamiseksi kutsutaan! 

Viime keskiviikon ja tämän viikon maanantain välisenä aikana en istunut kertaakaan varttia pidempään, kuljin ympäriinsä kuluneissa sandaaleissa ja urheiluvaatteissa, koostin ravintoympyräni lähinnä  Ikean hodareista ja valutin loputtomia litroja niin hikeä, kyyneleitä kuin vertakin (lähinnä omaani). Viime viikolla saatiin nimittäin uuden asunnon avaimet ja siitä hetkestä asti aikaa riitti duunin ohella ainoastaan maalaamiseen, siivoamiseen, pakkaamiseen, kantamiseen, riuhtomiseen, poraamiseen (myös sanan lohduttomammassa merkityksessä) ja lukuisiin ikea-reissuihin. Lauantaina koitti varsinainen muuttopäivä ja tiistaina saatiin vihdoin todeta, että kaikki on paikoillaan, siistiä ja viimeisteltyä ja uusi ihana koti on valmis elettäväksi. Tullaan olemaan muuton jäljiltä kipeitä ja etenkin köyhiä vielä pitkän aikaa, mutta haavojaan on hyvä nuolla kodissa joka on vihdoinkin viimeisen päälle itse askarreltu ja siispä nurkkiaan myöten meidän näköinen.

Päivän asu tänään olikin fysikalisoitunut riemuvoitto muuttotuskasta; kepeä satiinibleiseri helli kovia kokeneita haubereita, piukka hamonen muistutti rekkakuskivaatteiden jälkeen naisellisuuden ihanuudesta ja uudet syysnilkkurit toivat ryhtiä kipeälle selälle. Jälkimmäiset toimivat myös melko tappavana aseena erittäin vihaisten, syksypäissään hyökkäilevien ampiaisten kamikazeilua vastaan.Pakko myös mainita, että hattaratukan taru loppui odotettua lyhyempään. Pinkki herkku suli pois muutamassa pesussa ja usean uutteran kotifreesailun jälkeen totesin, että oon liian vanha ja väsynyt värkkäämään tukkaani siinä määrin ja värjäsin sen sitten kotikonstein tutuksi ruskeaksi. Kukaan ei tosin ole huomannut tätä muutosta edes kaikessa radikaaliudessaan, joten ehkä tää vanha kunnon maantiesävy on vaan sitä ominta mua. :D

sunnuntai 12. elokuuta 2012

It's ALIVE!

Hame ja toppi: Selected Femme, Takki: H&M, Kengät: Vagabond
Laukku & hiuskampa: Gina Tricot
Sormus: Nelly.com
Edellisessä postauksessa puolihuomiossa mainittu keuhkoputkentulehdus tarttui meikäläiseen täydellä ja varsin apokalyptisella voimallaan heti seuraavana päivänä aiheuttaen jälleen poikkeuksellisen hiljaisen hetken blogissa. Ja itseasiassa myös IRL, sillä keuhkoputkentulehdusta seurasi kurkunpääntulehdus, joka vei viimeistenkin voimien lisäksi myös mun äänen. Nyt olen jo sen verran tolpillani, että sain vedettyä tänään duunivaatteet niskaan, joskin kuulostan edelleen tuberkuloosiselta seksipuhelintytöltämieheltä. Olo tuntui silti aavistuksen paremmalta ihan vain siksi, että pukeutui ihan "oikeisiin" vaatteisiin eikä vain valunut ympäri ysköksen tahrimissa kotirievuissa. Pistin ihan pukeutumisen kunniaksi päälle kasan tuoreimpia ja rakkaimpia uutuuksiani, kuten usean kieltäytymisen ja epäilyn jälkeen vihdoin hommatun dippihelmahameen, kreisihienon öljyvärjätyn topin ja täyttä herkullisuutta huutavan viininpunaisen nahkatakkini. Löytyykö muita, jotka ovat alushousujaan myöten rakastuneet viininpunaiseen väriin?

Oon muuten ihan sysikyllästynyt mun tukkaan ja sen kulahtaneeseen väriin, MEGAFAIL. 

Mahtavaa loppuviikonloppua kaikki erinomaiset ihmiset, mun on aika yskiä tenttikirjaan ja muuttolaatikoihin, ne hommat on jääneet vähän rästiin!

tiistai 7. elokuuta 2012

Winter is coming

Syysvaatteet ovat valuneet vaatekauppoihin jo hyvän tovin ja kunnon kesän loistaessa poissaolollaan myös syysvaatementaliteetti on alkanut tehdä itselleen tilaa. Syysvaatementaliteetin omaava henkilö ei elä enää kepeästi hetkessä ja osta töiden jälkeen bikineitä mennäkseen suoraan rannalle eikä nappaa alehyllystä kaikkein heppoisimpia nirunarusandaaleita, sillä kengäthän voi aina vaihtaa myös paljain varpain kulkemiseen. Syysvaatementaliteetti ei suuntaudu ulospäin, se ei panosta iloon, valoon ja seikkailuihin vaan se käpertyy sisäänpäin, lämpöön, turvallisuuteen ja selviämiseen. Syysvaatementaliteetti saa mittailemaan materiaaleja, tarkkailemaan kankaiden laatua ja paksuutta ja pitämään mielessään kerrospukeutumisen vaatimuksen ja katujen salakavalan liukkauden. Syysmentaliteetti luopuu hetkestä ja katsoo eteenpäin, kohti talvea.


Samaan suuntaan on kääntynyt omakin katseeni jo tovi takaperin ja kun en kunnolla päässyt uppoutumaan kesään, on syysvaatementaliteetti puolestaan uponnut sitäkin syvemmälle. Ensimmäistä kertaa ikinä olen ollut jo hellesäällä hikoilemassa kaupassa sovittelemassa tuoreimpia talvitakkieriä ja tutkimassa nilkkureiden pohjien liukuesteitä. Ja voin ylpeänä, joskin aavistuksen lannistuneena todeta, että olen kerrankin panostanut tulevan kauden kahteen tärkeimpään vaatekappaleeseen, talvikenkiin ja talvitakkiin, sekä ajan että rahan kanssa.Villakangastakki on talvikaudelle sama kuin nahkatakki on kesäkaudelle; se on ajattomuudessaan loputtoman vaivattomasti yhdisteltävissä ja silti helposti toteutettavissa jollakin tavalla, joka tekee siitä mielenkiintoisen. Esimerkiksi erilaiset pinnat, kuvioinnit, yksityiskohdat ja värit tekevät välittömästi villakangastakista kiinnostavan. Minulle väreillä leikkiminen ei juuri ollut vaihtoehto, vaan täydellisen villakangastakin metsästyksessä yhtenä seulana oli musta tai harmaa väri. Kiinnostavista yksityiskohdista en kuitenkaan tänä vuonna halunnut tinkiä, vaan olin valmis panostamaan takkiin joka jaksaisi elähdyttää vielä tulevinakin talvina. Erityisen kutkuttavaksi aloin jossain vaiheessa kokea nahan ja villakankaan yhdistelmän ja lopulta hartaiden etsintöjen jälkeen täydellinen takki tipahti suoraan nenäni eteen oman duunipaikan mallistouutuuksien myötä.
Selected Femme Limone-coat(kuvat www.vagabond.com)
Talvikenkien metsästys sujui huomattavasti vaivattomammin, sillä löysin kaikkien aikojen täydellisimmän kenkämallin Vagabondilta jo viime syksynä ja onnekseni Grace-mallia oli jälleen saatavilla, ja tällä kertaa vieläpä useissa eri materiaaleissa! Syrjähyppäsin hetkeksi himoitsemaan myös Dee-mallia (kuvan ylimmät kengät), mutta sovittelujen jälkeen päädyin kuitenkin vanhan suolan janotukseen ja pikkutuhman kiiltonahan, klassisen pintanahan ja rouheahkon nupukin materiaalivalikoimasta valitsin jälkimmäisen.
Nyt en pelkää mustaa jäätä enkä mustaa säätä, antaa tulla lunta tupaan!


Jokos te olette alkaneet vilkuilla talvitamineita sillä silmällä?

maanantai 6. elokuuta 2012

Irtiotto

Vaihdoin viikonloppuna vihdoin vähän vapaalle ja karkasinkin jopa ihan muihin maisemiin jättäen Turun ja remontin kourissa kärvistelevän torppamme pärjäämään omillaan. 


Ensimmäiseksi reissasin Lohjalle rakkaisiin kotimaisemiin, jossa tyttöiltiin äipän kanssa ja mm. löydettiin Lohjalta sisustuksellinen aarre, sisustuskauppa Inside Style, joka päräytti pahasti! Sittemmin otin suunnan Vantaalle ihanaisen Mireten hoiviin. Juteltiin tyttöjen juttuja, syötiin hyvin, nähtiin muitakin megaihania lohjatyttöjä, käytiin ulkoiluttamassa bilemekkoja Loosessa ja nautittiin joka hetkestä! Sitä tietää olevansa juuri oikeassa seurassa, kun hiki valuu silmiin täpötäydellä tanssilattialla, mutta jatkat hyppimistä ja huutamista siitä huolimatta.
Maailman kuumin punapää feat. jäätävä munapää

Helsingin jäätelötehtaan jäätelö ei kaipaa muuta selitystä kuin OMNOMNOMNOM!!!!
Mansikka & maraschino
Kookos & sitruunarahka
Kuvat napattu itse rakkauspakkaus-Mireten blogista.


Tuliaiseksi saatu keuhkoputken tulehdus ja pahasti kolhiintunut budjetti eivät tunnu missään, mieli on nyt vaan niin kevyt kantaa.

perjantai 3. elokuuta 2012

I LOVE...

Hattarasävy sulaa hiuksistani pois tasaisen varmasti ja melko vauhdikkaastikin, mutta onneksi reissu Sokokseen tarjosi melkoisen laastarin karkinkaipuuseen. Rakastamani I love... -kroppatuotesarja oli nimittäin täydentynyt uusilla kylpyvaahto-/suihkugeelipakkauksila, joiden pelkkä ulkoinen habitus meinasi riittää räjäyttämään tajunnan.
Herkullisen tuoteperheen uudet tulokkaat, Ice cream dreams ja Sweet candy treats -pakkaukset pitävät kumpainenkin sisällään neljä 100ml:n pulloa täyttä taivasta. Kuten nimetkin kertovat, ensimmäisen paketin sisältö on saanut inspiraationsa ja ihanat tuoksunsa veden kielelle nostattavista jätskiannoksista kun taas jälkimmäinen muistuttaa karkkipäivän lempiherkuista. Ja voin kertoa, mikään päivä ei ole niin huono etteikö sitä pelastaisi minttujäätelöltä ja tuubipurkalta tuoksuminen.


                     Ice cream dreams
BANANA SPLIT
VANILLA TOFFEE FUDGE
MINT CHOCOLATE CHIP
STRAWBERRY SWIRL


                      Sweet candy treats

CANDY FLOSS
JELLY BEAN
LOLLIPOP
BUBBLEGUM
                    (herkkujen kuvat weheartit.com)
En tiiä teistä mut mun on nyt pakko lähtee hakemaan jotain herkkuja!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...