maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vaihtoehtovappu ja kysymyshaaste


Heivoiei taas on viikko vierähtänyt sitten edellisen tuhertamisen, joten ihan kierteen katkaisemiseksi tähän väliin tällainen kysymyshaaste, johon minut haastoi supersöpö Tulle et Bérets!

Säännöt:
1. Jokaisen täytyy kertoa blogissaan 11 asiaa itsestään.
2. Vastaa kysymyksiin jotka sinut tagannut henkilö on antanut, ja anna 11 uutta kysymystä niille jotka itse taggaat.
3. Valitse 11 henkilöä ja linkitä heidät tagiisi.
4. Käy heidän sivuillaan kertomassa asiasta.
5. Et saa uudelleen tagata samaa henkilöä, joka taggasi sinut.
6. Kun sinut on tagattu, sinunkin tehtäväsi on tagata henkilöitä.

11 hämärää faktaa Mirasta:


1. Mulla on huikean outoja ruokaneurooseja, joihin liittyy ensinnäkin oudot himotukset (mmmm, ruisleipää voideltuna sinapilla), mutta lisäksi kylmivä viha ja inhotus tiettyjä seminormaaleja ruoka-aineita, kuten pizzakinkkusuikaleita ja kaikenlaisia majoneeseja, kohtaan. On myös tarkkaa MISSÄ syön, en ikinä uskaltautuisi mihinkään härmäsen näköiseen kebulaan.

2. Melko vähäisillä taloudellisilla avuilla evästettynä en useinkaan voi toteuttaa edes murto-osaa kaikista ostoksellisista himoista joita päähäni saan. Tämä ei kuitenkaan estä minua viettämästä tunteja nettikaupoissa klikkailemassa ostoskoriin mitä huikeimpia asioita, jotka lopulta jätän kuitenkin lunastamatta.

3. Mua vaivaa krooninen alennussokeus. Ostan mitä tahansa, jos se on alennuksessa, ja jos se on "hyvässä alennuksessa", tuote voi jopa olla täysin väärää kokoa, rikki tms. Tilasin juuri eräät kokoa liian pienet kengät, koska ne olivat -9% alennuksessa..

4. Mulla on erillinen asiakaspalveluääni, joka aktivoituu täysin tahtomattani sekä töissä ollessani, että hoitaessani asioita puhelimitse jonkin asiakaspalvelullisen tahon kanssa. Oma äänenihän on erittäin matala, miehinen jopa, eikä puheessani ole mitään varsin tunnistettavaa murretta. Asiakaspalveluääneni kuitenkin on selkeästi pari oktaavia korkeampi, täynnä höpsöä hymyilevää saundia ja siinä on jonkinlainen savon/oulun murretta muistuttava viännös.

5. Pystyn kattomaan ilmeenkään värähtämättä vaikka millaisia zombiemaailmanloppuvirustappaakaikkisplätterelokuvia, mutta jos jossakin ohjelmassa jollekin eläimelle sattuu jotakin (tyyliin kissanpentu saa pipin tassuun) niin puhkean loputtomiin, lohduttomiin kyyneliin.


6. Oon ihan huikea mammantyttö. Molemmat vanhemmat on toki huikean rakkaita mulle ja molempien kanssa on ihana viettää aikaa, mutta äitin kanssa on vielä sellanen special bond. Ollaan koettu kovia yhdessä ja otettu kovaa yhteen, mutta kun kaikesta on selvitty niin meistä tuli täydellisen läheisiä.
7. Rakastan Englantia. Koskaan ole käynyt ja tällä tuhlailulla en varmaan koskaan tule käymäänkään, mutta kaikki tuntuu vaan olevan parempaa siellä. Paras musiikki, paras huumori ja parhaat miesjumalat (Morrissey, Richard Ashcroft, David Gahan, DROOOOOOOOOL) tulee sieltä. Niin ja fudge.8. Rakastan fudgea. MMMMMM. 


9. Oon ihan huikean allerginen kaikille sokerialkoholeille, kuten sorbitolille ja maltitolille. Ette halua tietää mitä tapahtuu jos näitä eksyy mun ruokaan.


10. Ruoka on mulle supertärkeää, kuten jo aikaisemmista faktoista on saattanut paistaa läpi. Rakastan ruokaa ja en enää nykyään kaikenlaisten vaiheiden läpi elettyäni jaksa ollenkaan välittää mistään terveellisyys-epäterveellisyys aspekteista, vaan syön just sitä mitä mieli tekee ja just niin paljon. Suosittelen tätä kaikille.

11. Odotan AINA ihan rillit huurussa postin tuloa, vaikka en odottaisikaan mitään erityistä saapuvaksi

Nanni kysyi Miralta:


1. Kerro muutama asia, joista nautit erityisen paljon. 
- Syömisestä (omnomnom), oman kullan kainalosta (<3) ja materiasta (eihän ole ollenkaan väsynyttä innostua uusista glittersukista!). Myös kaikenlaiset eläimet, erityisesti ranskanbulldogit ja kissat puristaa musta ulos tukevaa ilahtumista.2. Kerro tyylisi historiasta, milloin kiinnostuit pukeutumisesta ja miten olet päätynyt siihen miltä nykyisin näytät? 
- Olin penskana jo melkoinen pikku prinsessa ja mun serkku teki mulle ihan huikeita prinsessapukuja turnyyreineen kaikkineen ja musta onkin olemassa noloja kuvia, joissa poseeraan ne päällä ihan jäätävän ylimielisen näköisenä. Kouluikäisenä mua muka kiinnosti pukeutuminen, mutta kuvista päätellen oon sairastanut jotain tyyliepilepsiaa. Varsinaisen oman tyylin löysin varmaan lukiossa alkaessani vihdoin pyristellä vastavirtaan valtavirrassa ja ihastuessani goottilolitatyyliin. Siitä epäluonnollinen jatkumo goottityyliin ja siitä fiftarityyliin. Nykyinen tyylini on aikuisempi ja hieman mukautuvampi, enää en kaipaa niin suurta erottautumista kanssatallaajista. Nykyiseen tyyliini vaikuttaa rakkaus 80 ja 90-lukuun ja erityisesti mukavuudenhalu; valitsen tyyliini yhä enemmän asioita, jotka eivät välttämättä ole kaikkein säväyttävimpiä, mutta hellivät iisiä fiilistä.


3. Millaisista tyyleistä pidät eniten?
Kaikista, joissa on selkeä fiilis ja joissa kantajan persoona näkyy. Kaikki eteerisistä hippityyleistä miesten pukumuodin kautta industrialgootteihin kirvoittaa ihastusta, kunhan tyyli ei ole selkeästi mistään muotista vaan on vaatinut käyttäjältään jonkinlaista ideaa. Rakastan yhä erittäin paljon kaikkia alakulttuurityylejä, ja itsekin yhä lainailen niistä nykyisen tyylini tarpeisiin.

4. Mikä inspiroi sinua? 

- Ihan mikä vaan. Saatan kokea huikean sykähdyksen Tiimarin alelaarin edessä ja villiintyä glitterpupujen myötä kaikkeen kimaltavaan tai sitten fiilistely iskee käden kopeloidessa ruokakaupan amerikkahyllyn värikkäitä tuotteita ja rakastun päätäpahkaa väreihin.

5. Ketä ihailet? Miksi? 
- Kaikkia ajattelevia ihmisiä. Sellaisia ihmisiä, jotka on joutuneet kokemaan superkurjiakin juttuja, mutta jotka pystyvät käsittelemään ne ja muuttamaan ne vahvuuksiksi.


6. Millainen on täydellinen päivä? 
- Päivä rakkaiden ihmisten ja yltäkylläisen ruokailun parissa! 


7. Mikä pilaa täydellisen päiväsi?
- Kohta 9 tuolla randomfakta-osiossa. 

8. Mikä yleensä on päiväsi paras hetki?
- Nukkumaanmeno!

9. Miten rentoudut? 
- Totaalilorvailemalla; peiton alla rötväämällä, mässäämällä ja dataamalla. Myös ostoksilla käynti toimii huolestuttavan hyvin.


10. Millaisista asioista et pidä? 
- Oon loppujen lopuks niin hirvee kukkahattutäti, että tästä tulis liian pitkä lista jos päästäisin kaikki mun patoutuneet negailut valloilleen joten passaan tän kysymyksen. :D


11. 
Kerro vielä pari lemppariasiaasi.
- Amerikan pastillit, kesä, ystävät, leopardikuvioinen pankkikortti, kukat, voileivät, vappupallot, mehevät munkit (TIRSK), mun pinkki ukulele jota en osaa soittaa, muffinsit, kimalteet, leppäkertut joita sikiää meidän ikkunaväleissä, Matti ja sen retroviikset, Tupperware, muotilehdet, vapaapäivät, oivaltavat blogit, vauvat karhupuvuissa, eläimet missä tahansa puvuissa, kuplavolkkarit ja kleinbussit, sanamagneetit, muffinssikuvioiset pyyhkeet, karvaiset matot varpaiden alla, laineet sekä vedessä että hiuksissa jne!


Mira kysyy:

1. Jos saisit ylimääräiset sata euroa, mihin ne käyttäisit?
2. Millä tavoin tyylisi tai se mitä päällesi laitat heijastelee persoonaasi?
3. Mikä on täydellinen tapa aloittaa aamu?
4. Liitä kuva henkilöstä, jonka ulkoinen habitus inspiroi sinua jollain tavalla.
5. Mikä sinussa on parasta? Mainitse vähintään viisi asiaa ja iloitse niistä rehellisesti.
6. Liitä tähän lempiblogisi ja kerro miksi pidät siitä.
7. Missä olet viiden vuoden kuluttua?

8. Missä HALUAISIT olla viiden vuoden kuluttua?
9. 
Jos olisit vaate, mikä/millainen vaate olisit? 
10. Mistä saat parhaat naurut?
11. Kerro mitkä asiat tekevät sinut iloisiksi arjen keskellä?

Mira haastaa: 


En millään jaksa hajota ja hajottaa kanssabloggaajia linkittelemällä tätä ympäriinsä, joten haastan tämän tekemään kaikki, jotka jaksoivat lukea tänne asti!


Nyt painun valmistautumaan ihanaan, keski-ikäiseen, limpparin ja lautapelien kyllästämään vappuuni ja paheksumaan jätskikiskan taakse paskantavia haalari-ihmisiä (true story)! 


HAUSKAA VAPPUKAIKKIHANAT!

Palaillaan huomenna asiaan, asukuvien merkeissä!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

China Doll

Paita: KappAhl (Vintage Stories), Shortsit ja vyö: H&M, Laukku: H&M,
Avokkaat: Vagabond, Alustoppi: Selected Femme

Sulkakoru: joku random, Sormus: Accessorize

Olen innolla odottanut, että pääsisin ottamaan käyttöön tämän uutukaisen unelmapuseroni ja tänään tarjoutuikin tilaisuus upottaa se duuniunivormuuni. Vahvistin paidan posliinisia viboja puuterisilla shortseilla ja tulikin niin herkän hauras fiilis että teki mieli yhdistää tähän vielä joku jäätävä nahkabondagedenimniittihirvitys, mutta kiva mennä kerran näinkin.

Mitäs tykkäätte?

Nyt kohti duuni-iltaa! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:
maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lakkarakkaus

Ensimmäisen Essie-kynsilakkani innoittamana päätin tehdä lyhytmuotoisen esittelyn muutamasta uutukaisesta maalistani, joilla aion tarttua tähän pastelli/karkkiväritrendiin sormenpäissä. Pari noista myrkyistä nähtiin jo aikaisemmassakin postauksessa, joskin melko hektisten tunnelmien alaisena, joten esitellään nekin nyt vielä kunnolla.

Ensimmäisenä testauksessa Avonin Nailwear Pro -kynsilakka Illusion-sävyisenä. Pastellisen mintunvihreässä lakassa on melko voimakas helmiäissävy, joka valaistuksen mukaan taittaa enemmän tai vähemmän violettiin. Ekalla testauskerralla sudin pikaisesti lakkaa kynnelle vain yhden kerroksen, ja silloin petyin totaalisesti mintunvihreän värin poissaoloon. Nyt vetelin tämän herkun kuitenkin maitoisan Essieni päälle kaksin kerroksin ja tulos olikin ilahduttavan toisenlainen!


Plussat:
+ Kuivuu supervikkelään! Ei minttuisia tahroja imbesillin sukkahousuissa.
+ Käy hyvin minkä tahansa lakan päälle tuomaan helmiäisen hohtoista hämyä.


Miinukset:
- Vaatii useamman kerroksen (ja vaalean aluslakan), jotta mintunvihreä sävy tulee havaittavaksi.
Seuraavaksi testailin toisen jo aikaisemmin tutuksi tulleista Avonin lakoista, karkkioranssin Orange Creamsiclen. Tästä sävystä tulee melko varmasti tulevan kesäni lemppari, se raikastaa jopa omat, vaatepölyn haurastamat nysäkynteni melkeinpä mehukkaiksi!


Plussat:
+ Huikean kirkas, lähes neonvärinen sävy saa ruttukynnetkin hohtamaan!
+ Kuivuu vikkelästi.
+ Pelkkä yksi kerros riittää tasaiseen ja peittävään lopputulokseen.
Kolmantena testissä Avoneista uusin, herkän pastellinen Apricot Mystery. Sävy on varsin ruusuinen ja heleä, ja jo yhdellä lakkakerroksella sävy tulee hyvin esiin, joskin toisella kerroksella se on ehkä parhaimmillaan. Avonin lakaksi kyseinen yksilö on yllättävän paksua ja kuivuu sisaruksiaan hitaammin. Kuten kuvasta voi huomata, osa lakkauksesta päätyikin kameran hihnaan. 
Viimeisenä, muttei totisesti vähäisimpänä, on ensimmäinen omistamani Essie. Osallistuin Essien hypetykseen jo ennen ensimmäisten herkkupullojen ilmestyttyä hyllyille, mutten ole vielä pihiyttäni päässyt niitä testailemaan. Eilen kuitenkin vihdoin löyhäsin kukkaronnyörejäni ja valitsin himoitsemani maitomaisen lakan vaaleiden unelmien valtavasta valikoimasta. Päädyin sävyyn Ballet Slippers, joka taittaa aavistuksen vaaleanpunaiseen, eikä sisällä kimalteita. Lakka oli kyllä kaiken sen överin hypetyksen arvoinen, suurimpana plussana ehkä täydellinen sivellin, joka mahdollisti täydellisen vaivattoman sutimisen. Lakka oli melko ohutta, joten kerroksia kaivattiin useampi, mutta samalla koostumus mahdollisti huippunopean kuivumisen. Rakastuin täysii.


Plussat:
+ Iso pullo, ei lopu heti (eli ikinä).
+ Keveä koostumus, minimoi rullaantumiset ja kuivui nopeasti.
+ Mieletön värivalikoima!
+ Täydellinen sivellin: leveä ja pyöreäkärkinen


Miinukset:
- Melko rapsakka hinta
Mitkä on teidän lemppareita kynsilakkamerkeistä?

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rakkauspalkinto

JEEE, mä sain tällasen maagisen rakkauspalkinnon Sugar Townin mymlanilta, kiitos! <3


Photobucket

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. 

Tunnustuksen säännöt:
1.Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle
- Kiitoksia Mymlan!

2.Valitse viisi suosikkiblogiasi(joilla siis alle 200 lukijaa)
ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

- Ihana Aba ja My style, Exactly that, my style!
- Rakas tukkajumala, Outi ja Á La Mode.
- Milena ja Sweet Disaster.
- Maaginen Laura ja Laura K.
- Kiia ja Fotokremma.

3.Toivo,että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen


Rakkautta jee!

Karkkipäivä

Ulkona on ihan helteisen näköinen ilma, pystyn haistamaan kesän tulon tänne asti! Siis tänne sohvalle asti, koska en mä nyt fyysisesti itteäni jaksa tonne ulkoilmaan raahata.

Tein taas eilisen mittaisen pikavisiitin Lohjalle, joka kului pitkälti mamman kanssa lohjan kauppatarjontaa tarkastaessa. Teinkin ihan maagisia löytöjä, mutta näin jälkeenpäin näitä ostoksia ja erityisesti niiden värimaailmaa katsellessa tulee mieleen, että ei tosiaan pitäisi mennä nälkäisenä kauppaan. Hattarapinkkiä, mansikkajäätelönpunaista, toffeenruskeaa, vaniljaista vaaleaa.. Mm-m!

Pusero: KappAhl (Vintage Stories)

Ainoat normaalihintaiset löydökset olivat tämä all kinds of ihana, höyhenenkevyt polyesteriunelma KappAhlin uusimmasta Vintage Stories -mallistosta (noi vekitetyt hihat ja toi magikaalinen printti toivat veden kielelle aivan välittömästi) ja vaaleat shortsit vaaleaa alaosaa vaatineen vaatekaapin täydennökseksi.

Shortsit: H&M (14,95 €!!)

Lopuista mun huikeista löydöistä kuuluukin kiitos mun henkiselle alter egolle - alehaukka-Miralle. En voi ikinä ohittaa alerekkejä kaupoissa, en vaikka olisin käynyt ne läpi jo sata kertaa ennenkin. Kärsin toisinaan myös tarjoussokeudesta; vaikka tarjous olisi ihan paska, niin saatan silti päätyä kaivamaan kuvetta, koska onhan alennus aina alennus. Tällä kertaa alehaukalla oli kuitenkin aivan tuoretta saalista, uutukaisia alerekkejä oli ilmestynyt kauppoihin mid season salen jälkimainingeissa kuin sienipäitä sateella. Alehaukan katse ei myöskään harhaillut tällä kertaa mihinkään vääränkokoisiin, vääränmallisiin ja yksinkertaisesti vain VÄÄRÄÄ huutaviin hullutuksiin, vaan pysyi tiukasti asiassa. Sen seurauksena löytyi mm. uusi, kaivattu kevättakki (jonka napit täytynee tosin vaihtaa astetta vähemmän muovisiin), superherkullinen neule ja KAKSI PINKKIÄ GLITTERPUPUA!!?!?! Tiukasti asiassa.

Takki: H&M. 7€

Neule: PreModa (Prisma! :D). -70%, n. 9€

!!!!!!!!!!!!
Maailman hienoimmat asiat: Tiimari. -90%, 30 snt/kpl.
Mitäs tykkäätte mun löydöistä??

Lopun päivää nautittiin tämän ostoksellisen sokerihumalan aiheuttamasta pöhnästä ihan kotosalla. Iskä yritti epäonnistuneesti opastaa mua valokuvauksen saloihin (faija on ehkä maagisin kuvaaja, jonka tiedän), mutta kun en yrittämälläkään tajunnut edes alkeellisinta termistöä niin päätettiin jatkaa paremmalla ajalla ja ryhdyttiin siihen missä MÄ oon maaginen: kokkaamisessa ja erityisesti syömisessä. Kokkailin tällasta mun kehittelemää pseudointialaista ruokaa (sillä tuskin on MITÄÄN tekemistä oikean intialaisen ruoan kanssa), jolla mun on nyt pakko lesota muutaman kännykkäräpsyn myötä:

1. Hunajamarinoitua broileria tikka masala-mausteella

2. Porkkanaa ja paprikaa suikaleiksi, punasipulia lohkoiksi

3. Edelliset pannulle muhimaan oliiviöljyn, valkoviinietikan, hunajan, limemausteseoksen, sipulijauheen ja suolan kera

4. Kurkulla, hunajalla ja suolalla maustettua kermaviilikastiketta,
riisiä, kirpeen makeita kasviksia ja hikoiluttavan hyvää broileria!

Tänään jätän kokkailut muille ja painun viettämään parisuhdepäivää leffan ja ulkona syömisen (toisin sanoen hesen)merkeissä ennenkuin jäätävä työputki meidät hetkeksi erottaa. 

Mahtavaa sunnuntaita kaikki ihanat tyypit!

torstai 19. huhtikuuta 2012

Peplum

Hame: Gina Tricot, Paita: H&M, Alustoppi: Selected Femme

Tuplavyö: Lindex, Sormukset: H&M, Robottikauluri: Glitter


Liehuin tänään menemään Gina Tricotin lantioliehukkeisessa hamosessa, jonka ostin eilen hermojani lepyyttääkseni.Hame on ystävällisen pehmeä trikookangas ja melko voimakas kasariaromi olivat täysin ohittamattomat!

Koitin myös kerrankin käyttää jonkinlaisia asusteita, sillä kuten jo jossain aikaisemmassa postauksessa totesin, en yksinkertaisesti osaa asustaa, vaikka muiden blingejä ihastelen aina varsin avoimesti. Hyppäsin kuitenkin heti täydellä vauhdilla satulaan ja iskin kaulaani Glitterin mega-alesta löytämäni jyhkeän "statement" kaulakorun (vaikka termiä kaikissa muodoissaan inhoankin), johon rakastuin välittömästi. Se ei tosin enää omassa kaulassa näytä suoraan Voguesta reväistyltä, futuristiselta taika-asialta vaan enemmänkin joltain harrastelijateatterin lavasteelta (samoin kävi eilen Gina Tricotin sovituskopissa vetäistyäni päälleni läpinäkyvän muovitakin), mutta on se vaan silti niin hieno.

Lohdutin itseäni GT-reissullani myös toisella aarteella: maagisella meduusalaukulla! Suunnittelijat ovat tosin kaikella todennäköisyydellä ammentaneet luovan visionsa jostain muualta kuin Avarasta luonnosta, mutta itse en voinut välttää meduusa-assosiaatiota ja ostos muuttui välttämättömyydeksi.

Laukku: Gina Tricot

Mitäs tykkäätte?! Nyt kohti postia ja Vagabond-pakettia!

P.S Mistä tietää aikuistuneensa/keski-ikäistyneensä? Kun roikkuu vapaaehtoisesti toisen kerran saman kevään aikana ihan liian monta kerrosta maanpinnan yläpuolella pesemässä ikkunoita, koska "onhan se nyt kivempi, kun on kirkkaat ikkunat". No mut onhan se!Kulutusnälkä

Oon koko aamun harjoittanut korkeimman asteen masokismia eli rahattomana nettikaupoissa pyörimistä. Niin paljon ihanaa materiaa! 


Ykköshimotus tällä hetkellä on kunnon kolhot,möhkälemäiset läskipohjakengät. Tää tänhetkinen platform-flatform -villitys on mulle yhtäläinen tekosyy viilliintyä huikeisiin korkeuksiin korottavista läskäreistä, kuin Spice Girls oli 90-luvulla ja goottilook myöhemmin. Kiitollisena selaan nettisivujen toinen toistaan läskimpiä pohjia ja mauttomuuden rajaa hipovia korokkeita ja tiedän niiden avulla kohottautuvani lähes kaksimetriseksi, väkijoukkojen yli katsahtavaksi, hätäuloskäynteihin ja kattolamppuihin päätäni kolauttelevaksi, pää melkein pilvissä kulkevaksi amatsoniksi ja se on musta ihan huikeaa. 

(kaikki kuvat Nelly.comsemihuomaamattomat hipsterimuoksit tein ihan ite)Myöskään en kieltäytyisi kirjekuori- tai laatikkomallisesta käsilaukusta. Erityisesti jäätävän isokokoiset kirjekuorilaukut ovat viimeaikoina aiheuttaneet epämiellyttävää poltetta lompakossa ja syyhytystä sormenpäissä.


(ekat laukut asos.com, kimalleunelma ginatricot.com)


Suurta kuumotusta aiheuttavat yhä enenevässä määrin myös maksipituiset helmat. Kaikki vuodet maata viistävää (tai omassa tapauksessa enemmänkin nilkkapituista) helmaa välteltyäni oon vihdoin vähitellen alkanut taipua sen vähäeleiseen ja paljon anteeksiantavaan olemukseen ja alkanut kokea maksimaalista himotusta.

(kaikki kuvat asos.com, muokkailut jälleen oman, tärisevän käteni jälkeä)
Löytyykös teidän ostoslistoilta mitään pakkomielteitä tällä hetkellä?


HUUTONAURU!

Bongasin tän klipin aamukoomailujeni lomassa ihanan Aban blogista ja koska en ole vieläkään lakannut nauramasta, oli pakko postata tää myös teidän aamupäivän ykköshajotukseksi!:::''DDDDDDDDtiistai 17. huhtikuuta 2012

Sunny Sunday

Kuinkas tässä taas näin kävikään! Blogin päivitys on taas venynyt huikean hullunmyllyn myötä ja odotuksenne täyttääkseni mitään kovin järkevää tekstiä ei nytkään ole luvassa. Koulu loppui mukavasti yllättäen tältä keväältä jo tänään, JIIHAA! Joskaan en kouluhommista vapautuneesta ajasta juuri kerkeä nauttimaan, sillä maanantaina aloitin mun toisen työn. Tästä toisesta duunista piti tulla mun UUSI duuni, mutta monen koukeron kautta päädyinkin sitten kahta työtä painamaan; saattaa olla, että aika on siis jatkossa vieläkin enemmän kortilla. :D

Sunnuntaina kerkesin sentään viettämään vielä yhden superlaiskan sunnuntain, jonka fiilikset ja fiilistelyt seuraavassa!


Vain yksi voimasana riittää tätä kuvaamaan: MAAGINEN!

Takki: H&M, Farkut: KappAhl, Vagabond: Kengät, Laukku:
Selected Femme, Tuubihuivi: Seppälä

Toppi: Lindex


Outi! <3

Turku heräili sunnuntaina superkauniiseen, lämpimään auringonpaisteeseen ja kun itse heräsin noin neljä tuntia myöhemmin, iloitsin siitä itsekin. Rötvättyäni ja ryönäiltyäni kylliksi vedin superpiukat uudet pöksyni jalkaan (hävettää myöntää, mut noi on sellaset ahteria piukentavat kohotusfarkut.. :D) ja suuntasin ihanaisen Outin kanssa kaupungille! Separoitiin muiden turistien joukossa taidemuseolla ja lorvailtiin tuntikaupalla kauppoja ja kahviloita terrorisoimassa, täydellistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...